Реклама

🤑 Telegram залучив $1 млрд інвестиції завдяки своїм облігаціям

Отримані інвестиції від облігацій за планами допоможуть месенджеру й надалі залишатись незалежним.
Čytaty latynkoju
🤑 Telegram залучив $1 млрд інвестиції завдяки своїм облігаціям
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🤑 Telegram залучив $1 млрд інвестиції завдяки своїм облігаціям
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Отримані інвестиції від облігацій за планами допоможуть месенджеру й надалі залишатись незалежним.

Інвестиції в Telegram

Як повідомив засновник месенджеру Павло Дуров у своєму каналі, Telegram залучив $1 мільярд інвестицій. Минулого тижня компанія Telegram Group вперше у своїй історії провела розміщення облігацій на п’ять років під 7%. Мінімальний лот для участі становив $500 000.

Одна з умов випуску облігацій — вони надають власникам можливість конвертувати їх в акції зі знижкою в 10%, якщо Telegram вирішить вийти на публічні торги.

Наразі вже відомо, що одна з найбільших державних холдингових компаній ОАЕ Mubadala Investment Company інвестувала $75 мільйонів й інша компанія з Арабських Еміратів Dhabi Catalyst Partners також виділила $75 мільйонів. У компаніях впевнені, що ці інвестиції є стратегічним партнерством з месенджером й очікують подальший розвиток Telegram в країні. Месенджер вже планує відкрити свій офіс в Абу-Дабі.

Інвестиції в Telegram

Отримані інвестиції від облігацій за планами допоможуть месенджеру й надалі залишатись незалежним. Крім того, Дуров зазначив, що з отриманими коштами месенджер зможе реалізувати нову стратегію монетизації проєкту.

Читайте також: 🤪 Трамп планує створити власну соцмережу, яка змінить правила гри»

Монетизація застосунку

Очікується⚡️ Дуров: у Telegram з’явиться реклама для підтримки сервісу — коли очікувати , що вже з наступного року з’явиться реклама в Telegram. Усі інші функції як й зараз будуть безкоштовними для всіх користувачів. Дуров одразу підкреслив, що реклами не буде в особистих та групових чатах. Очікується, що реклама буде у великих каналах.

Багато власників великих каналів показують рекламу, аби заробити гроші, іноді вони навіть використовують сторонні рекламні платформи. Оголошення, які вони розміщують, виглядають як звичайні повідомлення і часто нав'язливі. Ми виправимо це та представимо власну рекламну платформу для таких каналів, зручну для користувачів, що поважає конфіденційність і дозволяє покривати витрати на сервери та трафік

Павло Дуров, Засновник Telegram

Крім того, реклама в Telegram буде корисна для самих користувачів. Власники каналів з рекламою отримуватимуть безкоштовний трафік пропорційно своєму розміру. Також автори нових преміальних стікерів отримуватимуть частинку прибутку з їх продажу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...