Реклама

😨 Джон Кліз намалював міст на iPad Pro і продає його як NFT за $69,3 млн

Аукціон мосту від Джона Кліза закінчується через 10 днів
Čytaty latynkoju
😨 Джон Кліз намалював міст на iPad Pro і продає його як NFT за $69,3 млн
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 😨 Джон Кліз намалював міст на iPad Pro і продає його як NFT за $69,3 млн
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Аукціон мосту від Джона Кліза закінчується через 10 днів

Потрапити у NFT — непроста задача

Актор з культової британської комік-групи Monty Python Джон Кліз продає свій дорогий NFT — малюнок Бруклінського мосту в стилі Воннегута, зроблений на iPad Pro. «Світ остаточно збожеволів», — сказав американському журналу Vanity Fair Джон Кліз з Monty Python з приводу того, як потрапити у NFT? Не котиками єдиними: Що таке NFT та де використовувати ці токени?.

Monty Python — це комік-група з Великобританії, в якій беруть участь 6 осіб. Група відома своїм новаторським і абсурдним гумором. Учасники Monty Python відносяться до одних з найбільш впливових коміків всіх часів.

Читайте також: 🌱 Beeple продасть NFT для підтримки фонду Open Earth Foundation

Шедевр Джона Кліза

Торги починалися зі $100, а зараз зросли майже до $36 000. Однак Кліз не дозволить своєму шедевру так дешево піти з лота. Кліз сказав, що хоче за цю картину мінімум $69,3 млн. Він стверджує, що ілюстрація не продаватиметься, якщо хтось не запропонує хоча б таку високу ціну.

Дорогий жарт

У той час як багато художників заробляють більше грошей, ніж будь-коли, продаючи NFT для своїх цифрових товарів, Кліз хоче пожартувати над цим. NFT, як він стверджує Vanity Fair, — це «ще один інвестиційний інструмент для надбагатих». Аукціонна ціна пов’язана з продажем цифрового художника Beeple на Christie’s за $69 млн, що є третьою за величиною продажем від живого художника.

NFT

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

На думку Кліза, технології змінюються та розвиваються швидко, і люди не бачать, що стоять в сипучих пісках, коли, дивлячись на купу піксельних зображень JPEG, вважають, що вони можуть продавати в майбутньому.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...