Реклама

💼 ByteDance, що володіє TikTok, почне виробляти напівпровідники

Це може розв'язати проблему з дефіцитом комплектуючих.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
💼 ByteDance, що володіє TikTok, почне виробляти напівпровідники
  1. Головна
  2. Техно
  3. 💼 ByteDance, що володіє TikTok, почне виробляти напівпровідники
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Це може розв'язати проблему з дефіцитом комплектуючих.

Напівпровідники від ByteDance

Китайська компанія ByteDance, яка створила соцмережу TikTok, планує виробляти напівпровідники. Як повідомляє Bloomberg, компанія вже розмістила приблизно десять вакансій, пов’язаних з мікрочіпами.

Зокрема, шукають інженерів апаратного і програмного забезпечення в Шанхаї та Пекіні.

Представник компанії вже підтвердив чутки щодо розширення бізнесу ByteDance — планують виробляти серверні мікрочіпи на базі Arm Ltd. Загалом Китай збирається стати незалежним від технологій інших країн та виробляти усі необхідні комплектуючі самостійно.

Крім того, очікується, що компанія постачатиме свої технології й іншим виробникам, тож це допоможе побороти дефіцит напівпровідників у світі.

Раніше у США назвали?? Президент Байден розбереться з дефіцитом PS5 та Xbox нестачу комплектуючих однією з найважливіших проблем країни. Одразу декілька великих компаній таких, як Apple, Sony, AMD та Qualcomm, звернулись до Байдена розібратись із дефіцитом напівпровідників. Без цієї деталі компанії не можуть виробляти нові продукти.

Читайте також: 🤯 Facebook презентувала нейронні браслети, з якими можна буде керувати доповненою реальністю

Нестача у США

Очікується, що Байден підпише розпорядження, згідно з яким шукатимуть альтернативу для виробництва напівпровідників. У заяві зазначається, що «проєктування та виробництво напівпровідників стане національним пріоритетом».

Цілком імовірно, що це зможе вплинути на виробництво техніки у світі загалом, оскільки Америка може виробляти усі пристрої своїми силами й це дозволить збільшити постачання. Наразі президент має підписати відповідний указ й лише після цього він стане чинним.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...