Реклама

😯 Sony показала VR-контролери наступного покоління

Контролери будуть у комплекті до нової гарнітури.
Čytaty latynkoju
blog.playstation.com
😯 Sony показала VR-контролери наступного покоління
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😯 Sony показала VR-контролери наступного покоління
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Контролери будуть у комплекті до нової гарнітури.

VR-контролери від Sony

Нещодавно Sony анонсувала? Sony анонсувала нове покоління VR-шолому для PlayStation 5  гарнітуру віртуальної реальності нового покоління для PlayStation 5. А тепер компанія продемонструвала нові VR-контролери, які постачатимуться у комплекті з гарнітурою.

Контролери матимуть нову форму, яка підходитиме для будь-яких розмірів рук — тобто, і дорослі, і діти зможуть користуватись новим приладом.

Ґаджет матиме спеціальні кільця, за якими гарнітура й відслідковуватиме рухи гравця. Крім того, нові контролери матимуть покращену систему тактильну систему — рухи будуть акуратнішими та точнішими.

VR-контролери від Sony

Також додали кнопки L2 і R2 з ґеймпада нового DualSense — вони можуть регулювати сили свого натискання в залежності від подій у грі. Наприклад, в новій NBA якщо у вас не вистачає енергії, то натискати на кнопки буде важче.

VR-контролери від Sony

Читайте також: 🎮 Чверть століття разом з PlayStation

Лівий контролер матиме аналоговий джойстик та кнопки трикутника й квадрата.

А на правому буде інший джойстик та кнопки хрестика й кола. Інакше кажучи, це буде істотно видозмінений ґеймпад спеціально для VR.

VR-контролери від Sony

Коли саме вийдуть нові VR-контролери — ще точно невідомо. Наразі компанія передаватиме прототипу розробникам, аби вони перевірили сумісність з можливими іграми, які спеціально зроблять для гарнітури нового покоління.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...