Реклама

💁🏼‍♀️ ЗМІ: TikTok додасть групові чати протягом 2021 року

Очікується, що це дозволить суттєво збільшити час користувачів, проведений у соцмережі.
Čytaty latynkoju
💁🏼‍♀️ ЗМІ: TikTok додасть групові чати протягом 2021 року
  1. Головна
  2. Техно
  3. 💁🏼‍♀️ ЗМІ: TikTok додасть групові чати протягом 2021 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Очікується, що це дозволить суттєво збільшити час користувачів, проведений у соцмережі.

Групові чати в TikTok

Як передає інформаційне агентство Reuters, вже цього року TikTok може додати нову можливість для користувачів — груповий обмін повідомленнями. Це дозволить TikTok стати більше, аніж просто платформою з відео, сервіс зможе конкурувати з іншими великими соцмережами — Facebook чи Twitter.

Засновники застосунку, компанія ByteDance, можуть зробити TikTok повноцінним месенджером. Варто зазначити, що Douyin версія TikTok для китайського ринку, має таку можливість вже майже два роки й нею активно користуються.

За допомогою групових чатів блогери зможуть підтримувати контакт зі своїми підписниками, що дозволить суттєво збільшити час, який користувачі проводять у соцмережі.

Читайте також: 🇺🇦 Є різниця! Чому мова має значення навіть у TikTok (експеримент редакції)

Також за повідомленням джерел Reuters, нововведення можуть з’явитись й у самих відео, щоправда, що саме це буде наразі точно невідомо.

ByteDance планувала запустити групові чати ще минулого року, однак через заборону застосунку в Індії та критику минулого президента США Дональда Трампа. Наразі ж судовий процес знаходиться на паузі й чинний президент Джо Байден ще не повідомляв про своє відношення до цієї ситуації.

Нині ж достеменно невідомо, коли з’являться групові чати, однак очікується, що запуск нової функції проходитиме поступово — спочатку в обраних країнах й потім у всіх користувачів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...