Реклама

🤑 Дослідження: кожного дня на криптобіржах реєструються 100 тисяч нових користувачів

У деяких країнах криптовалюта має особливий попит.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤑 Дослідження: кожного дня на криптобіржах реєструються 100 тисяч нових користувачів
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤑 Дослідження: кожного дня на криптобіржах реєструються 100 тисяч нових користувачів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У деяких країнах криптовалюта має особливий попит.

Криптобіржі та нові користувачі

Криптоаналітик Віллі Ву проаналізував дані аналітичної фірми Glassnode та Кембриджського центру альтернативних фінансів й визначив, скільки нових користувачів BTC з’являються на блокчейні щоденно.

Загалом за день з’являються майже 35 тисяч нових користувачів — а за приблизними розрахунками це 100 тисяч людей.

Раніше платформа eToro повідомила, що за минулий рік сервісом почали користуватись більш ніж п’ять мільйонів людей. А за січень цього року на біржі з’явились 1,2 мільйона нових користувачів.

Криптобіржі та нові користувачі

Фото unsplash.com

Гонконзька фірма Crypto.com також поділилась своїми успіхами — загалом послугами компанії користуються 10 мільйонів людей.

Крім того, криптовалюта стає дедалі популярнішою у певних країнах — у Норвегії провели опитування за участі 1 020 норвежців й 7% з них зазначили, що активно користуються криптовалютою. Щоправда, у деяких країнах навпаки, ситуація з криптовалютами загострюється —  наприклад, в Індії їх можуть взагалі заборонити.

Читайте також: 👨🏼‍💼 В Україні створили робочу групу, яка займатиметься розвитком криптосфери в Україні

Криптовалюти під забороною

В уряді Індії презентували? У Індії можуть заборонити операції з криптовалютами  законопроєкт, який повністю заборонить транзакції та інші операції з цифровими активами. Щодо криптовалюти в країні немає єдиної позиції — її або пропонують врегулювати, або повністю заборонити.

Якщо цей законопроєкт ухвалять, то громадянам, які просто мають криптовалюту чи займаються різноманітною діяльністю, пов’язаною з цифровими активами, погрожує кримінальна відповідальність. Індія переслідуватиме фізичних та юридичних осіб, які інвестують у криптовалюти.

Якщо відповідальні наглядові органи виявлять у людини чи компанії криптовалюту, то вони змусять позбавитись від активів протягом шести місяців та сплатити штраф. У іншому ж випадку порушникам загрожує кримінальна відповідальність та ув’язнення. Однак законопроєкт мають ухвалити, перед тим як він стане чинним.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...