Реклама

😎 Ілон Маск створив пісню про NFT та продасть її як NFT. Так, він ще й музикант

Вже скоро «Трофей марнотратства» виставлять на аукціоні.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😎 Ілон Маск створив пісню про NFT та продасть її як NFT. Так, він ще й музикант
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 😎 Ілон Маск створив пісню про NFT та продасть її як NFT. Так, він ще й музикант
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вже скоро «Трофей марнотратства» виставлять на аукціоні.

NFT від Ілона Маска

Мільярдер Ілон Маск, який нещодавно почав активно цікавитись сферою криптовалют, спродюсував пісню про невзаємозамінні токени та продасть її як NFT.

Маск опублікував відео з піснею у своєму твіттері. На відео зображено золотий трофей з ракетами та собаками породи шіба-іну — саме такої породи собака з мему Doge, який і став основою для однойменної криптовалюти.

Також на токені можна побачити вираз HODL та слова Vanity Trophy, що перекладається українською як «Трофей марнотратства».

Щоправда, наразі точно невідомо, на якій саме платформі Ілон Маск збирається продавати токен та де можна буде прослухати пісню.

Представники криптосфери швидко відреагували на таку новину та виставили на аукціон сам твіт Маска. Менш ніж через годину після публікації ставки на платформі Valuables виросли з трьох доларів до $100 тисяч.

Читайте також: 😻 Не котиками єдиними: Що таке NFT та де використовувати ці токени?

Про NFT

Сфера криптовалют та блокчейну стає дедалі популярнішою серед діячів культури: деякі роблять свої власні токени? Група Portugal. The Man випустила власну криптовалюту — що вона дає, деякі продають музичні альбоми? Група Kings of Leon випустить перший в історії музичний альбом як NFT, а інші взагалі продають меми на криптоаукціонах? Мем Nyan Cat продали на криптоаукціоні за 300 ETH. Це все торкнулось навіть спорту — футбольний клуб «Динамо» Київ? «Динамо» Київ створить свою власну криптовалюту — що відомо планує створити власну криптовалюту, а американський спортсмен отримуватиме зарплатню у біткоїнах? «Я звільняюсь від фіата»: гравець NFL почав отримувати зарплатню у біткоїнах.

Навіть дружина Ілона Маска, співачка Grimes, теж продає NFT своїх робіт. Вона заробила $5,8 мільйона за 20 хвилин завдяки колекції з чотирьох малюнків.

Сама Grimes зазначила, що частину з отриманих коштів отримає організація Carbon180, що підтримує проєкти зі зниження викидів парникових газів та бореться з надмірним використанням електрики криптоінфраструктури.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...