Реклама

😱 Інвестор подав до суду на Ілона Маска за його Твіттер

Пропонують навіть контролювати дописи Ілон Маска у соцмережах.
Čytaty latynkoju
😱 Інвестор подав до суду на Ілона Маска за його Твіттер
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 😱 Інвестор подав до суду на Ілона Маска за його Твіттер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Пропонують навіть контролювати дописи Ілон Маска у соцмережах.

Невдача спіткала Ілона Маска

Один з акціонерів Tesla подав до суду на голову компанії Ілона Маска через його «неконтрольований твіттер». За словами позивача компанія отримує фінансові та ринкові збитки на мільярди доларів, оскільки дописи Маска в соцмережах дискредитують компанію.

Також у позові зазначають, що неконтрольовані твіти голови компанії впливають на фінансову стабільність Tesla, а самій компанії навіть не думають про інтереси інвесторів. Загалом заява до суду складається зі 105 сторінок — звинувачують раду директорів Tesla, які не можуть «приборкати поведінку Ілона Маска у мережі».

Згідно з документом компанія повинна буде сплатити штраф $20 мільйонів. Крім того, пропонують створити нові суворі процедури нагляду за публікаціями Ілона Маска в соціальних мережах.

Читайте також: 📙 Посібник для працівників Tesla — як працюють у компанії Ілона Маска

Раніше вже намагались контролювати дописи мільярдера в інтернеті, однак його це все одно не зупинило.

Раніше Ілон Маск лише одним своїм твітом, де він критикував вартість акцій Tesla, зміг знизити капіталізацію компанії майже на $14 мільярдів за день.

А що там у нього за Твіттер? 

Ілон Маск може публікувати цілком серйозні пости зі своєю думкою про ситуацію у світі чи публікувати меми. А іноді одне й інше. Однак попри таку непостійність багато інвесторів та фінансових фахівців слідкують за його обліковим записом.

Одного разу Ілон Маск цілком випадково лише одним своїм твітом підняв акції однієї компанії на 1 100%. Але найцікавіше у цій історії те, що інвестори помилились й інвестували в іншу компанією, дізнатись більше, як Маск ввів в оману можна у нашому матеріалі? Ілон Маск випадково збільшив акції однієї компанії на 1100%. Також ми вже раніше писали? Ілон Маск просто змінив опис свого Твіттеру, що збільшило вартість біткоїна на $5 тис, як Ілон Маск просто змінив опис свого Твіттеру, що збільшило вартість біткоїна на $5 тисяч.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...