Реклама

😻 У Херсоні котів на вулицях офіційно визнали «частиною екосистеми міста»

Насправді це має серйозне рішення для міста.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😻 У Херсоні котів на вулицях офіційно визнали «частиною екосистеми міста»
  1. Головна
  2. Місто
  3. 😻 У Херсоні котів на вулицях офіційно визнали «частиною екосистеми міста»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Насправді це має серйозне рішення для міста.

Коти — частина міста

Нещодавно Херсонська міська рада визнала котів частиною екосистеми міста. Раніше мешканці міста підготували відповідну петицію, про це повідомляє Depo.Херсон.

Зазначається, що деякі депутати віднеслись несерйозно щодо цієї петиції. За словами народних обранців «скоро доведеться розглядати такі рішення щодо мишей, пацюків та горобців». Однак директор комунального підприємства «Гарантія» Ігор Семенчев повідомив, що насправді рішення міськради дозволить виділити кошти на щеплення тварин та їхню стерилізацію.

Читайте також: 🏬 На Херсонщині запустили індустріальний парк для підприємців

А що ще цікавого у Херсоні?

Раніше ми вже розповідали? Херсонщина отримала новий брендинг — «Впусти вітер в голову», як Херсонщина отримала свій власний брендинг від рекламної агенції Michurin. Раніше місто акцентувало увагу туристів на пляжному відпочинку та намагалась стати курортним лідером, але цього не було достатньо. Херсонщина була таким же місцем сонця та моря як Бердянськ, Приморськ, Коблеве чи Очаків, тому не було певної особливості міста.

Команда Michurin розробила нову айдентику, підкреслюючи основні якості Херсонщини. Задля цього переосмислили поняття культурного відпочинку та додали до цього характеристики, що притаманні суто для Херсонщини.

Напротивагу загальній ідеї відпочинку на курортах однією з особливостей Херсонщини став рух. Команда пояснює свій вибір тим, що у місті просто безліч цікавих місць та локацій заради яких треба багато їздити.

Мета нової туристичної стратегії – при згадці Херсонщини у людини повинні виникати асоціації не тільки з піщаними пляжами, а і з унікальним островом Джарилгачем, кінематографічним каньйоном у Станіславі, рожевим озером Сиваш, зебрами й антилопами в заповіднику Асканія-Нова.

Степовий вітер став образом руху міста. Вітер це символ молодості та непосидючості, що так потрібна для нових відкриттів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...