Реклама

🗺 Google Maps дозволить «малювати» на мапах та виправляти помилки

Крім того, у мапах покращили функцію завантаження фото до закладів та організацій.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🗺 Google Maps дозволить «малювати» на мапах та виправляти помилки
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🗺 Google Maps дозволить «малювати» на мапах та виправляти помилки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Крім того, у мапах покращили функцію завантаження фото до закладів та організацій.

Оновлення Google Maps

Відтепер у Google Maps можна «малювати» на мапах та редагувати їхній вигляд, про це повідомляють у блозі Google. Користувачі можуть додавати дороги, яких немає на мапах, обравши «Редагувати» в меню.

Також можна змінювати напрямки доріг, видаляти некоректні відображення місцевостей, перейменовувати дороги та багато іншого. Аби ваші зміни були на мапах, вони пройдуть премодерацію й потім правки внесуть до публічної версії. Ця функція буде доступною у 80 країнах.

Однак на цьому оновлення Google Maps не завершується. У мапах покращили функцію завантаження фото — користувачі зможуть залишати фотографії організацій та закладів з коротким текстовим описом, без необхідності залишати відгуки або оцінки.

А раніше у Google розповіли? Google Maps використовуватиме технологію DeepMind для пошуку маршрутів — швидше та якісніше, що почали використовувати технологію DeepMind, яка значно покращила функції сервісу Google Maps.

Читайте також: 🗺 Google Maps показуватиме сигнали світлофора на дорогах — перші тести

Google Maps та DeepMind

DeepMind розробили у лондонській лабораторії штучного інтелекту, що належить компанії Alphabet. Розробники технології пояснили, що вона працює на базі машинного навчання, яке аналізує дані з різноманітних джерел — інформацію про дорожній рух, обмеження швидкості, дорожні роботи, а також про якість, розмір і напрямок обраної дороги.

Відтак сервіс обиратиме якіснішу дорогу для вашого маршруту, наприклад, замість ґрунтової дороги Google Maps надасть перевагу асфальтовому покриттю. Також нейронні мережі завчасно аналізують трафік на дорогах, що дозволить значно швидше дістатись необхідної точки.

Онлайн мапи можуть наперед прогнозувати стан на тій чи іншій дорозі. Також у компанії зазначили, що через пандемію COVID-19 довелось змінювати параметри роботи сервісу, оскільки дорожній трафік по всьому світові зменшився до 50%.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...