Реклама

🤝 Binance Pay доступна у альфа-версії для всіх користувачів — що нового

У лютому цього року був лише тестовий період сервісу.
Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
🤝 Binance Pay доступна у альфа-версії для всіх користувачів — що нового
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤝 Binance Pay доступна у альфа-версії для всіх користувачів — що нового
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
У лютому цього року був лише тестовий період сервісу.

Застосунок Binance Pay

Binance Pay — це спеціальний платіжний сервіс від найбільшої криптобіржі у світі. З цією платформою можна обирати варіанти оплати, отримувати та відправляти криптовалюту без комісій.

Binance Pay представили ще у лютому цього року, однак це було лише бета-тестування — 250 000 зареєстрованих користувачів отримали доступ. Відтепер же програма доступна для всіх користувачів.

Спочатку сервіс мав підтримку токену BNB, стейблкоїн Binance USD (BUSD), біткоїн (BTC), Ethereum (ETH) та декілька інших цифрових активів. А тепер на платформі доступно більш ніж 30 видів активів для оплати.

Аби скористуватись Binance Pay необхідно мати акаунт на самій біржі. Вже у застосунку Binance треба обрати розділ Pay та увімкнути нову функцію. Усі кошти надходитимуть з вашого спотового гаманця.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Під час реєстрації необхідно буде обрати свій нік, вказати пін-код та обрати криптовалюти, які ви додасте до Binance Pay. Сервіс одразу запропонує вам поповнити свій рахунок, однак це можна зробити потім у будь-який час.

Як зазначив CEO Binance Чанпен Чжао, новий сервіс зможе боротись з головною проблемою класичної платіжної інфраструктури — транзакціями.

Ми розглядаємо цей продукт як спосіб вирішення однієї з багатьох проблем і обмежень традиційних фінансів

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Чанпен Чжао, CEO Binance

? Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді? Binance: найпопулярніша криптобіржа. Огляд.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...