Реклама

IT-академія від компанії SoftServe: Для тих, хто прагне успіху

Čytaty latynkoju
IT-академія від компанії SoftServe: Для тих, хто прагне успіху
  1. Головна
  2. Техно
  3. IT-академія від компанії SoftServe: Для тих, хто прагне успіху
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

ІТ-сфера одна з найпопулярніших не лише в Україні, а й у всьому світі. Сучасна молодь прагне мати успішну кар’єру, відмінні перспективи та високий дохід. Все це пропонує галузь інформаційних технологій. На сьогодні, аби здобути хороші знання та стати справжнім професіоналом, не обов’язково їхати на навчання закордон. У нас є безліч вузькопрофільних навчальних програм та курсів, котрі пропонують ІТ-компанії зі світовим іменем. Однією з таких є компанія SoftServe, що має понад 30 офісів у 9 країнах світу, понад 9000 працівників, та більш як 5000 випускників, що отримали сертифікати і успішно будують свою кар’єру.

Які види навчання пропонує SoftServe?

Компанія SoftServe створила повноцінний університет, мета котрого готувати справжніх професіоналів, що після навчання поповнять колектив компанії, для успішного досягнення спільної мети.

Найбільшою популярністю користується так звана ІТ-академія підрозділу Центру Розвитку талантів в SoftServe Університеті. Саме тут можна знайти багато вдалих рішень для старту успішної кар’єри в ІТ. Можливість обрати для себе курси мають, як повні аматори так і спеціалісти, що вже володіють певними навичками. Зокрема, ІТ-академія пропонує наступне:

  1. Базовий курс. Підходить для початківців та тих хто має лише базові знання про галузь. Триває курс від 1-го до двох місяців, та охоплює всі необхідні теоретичні і практичні знання. Проходження такого курсу, допомагає визначитись із спеціалізацією, та сформулювати конкретні цілі для власного майбутнього.
  2. Марафон. Це інтенсивний курс з кодування, що проходитиме під керівництвом досвідченого ментора. Навчання відбувається у вигляді марафону, а після його завершення є можливість пройти сертифікацію і тим самим збільшити свої шанси на успішне працевлаштування.
  3. Поглиблений курс. Підходить для спеціалістів, що вже мають відповідні знання у ІТ-сфері, проте хочуть прокачати себе актуальними оновленнями та закріпити знання на практиці.

Крім цього, ІТ-академія пропонує стажування. Пройшовши навчальну програму є можливість залишитися на стажуванні у SoftServe під керівництвом ментора або експерта. Це безцінний досвід, що дає шанс бути частинкою команди однієї з найуспішніших в Україні ІТ-компанії. Додатковою мотивацією для інтернів є перспектива залишитися працювати й після завершення стажування. За статистикою це трапляється із 70% випускників.

Сертифікація від ІТ-академії SoftServe

ІТ-академія пропонує нову можливість, а саме підтвердження власної кваліфікації шляхом сертифікації на сайті, що підкріплюється відповідним сертифікатом. Пройшовши сертифікацію, спеціаліст точно визначає свій технічний рівень, а також рівень володіння англійською мовою та має більше шансів отримати омріяну роботу.

Наразі, доступно такі напрямки: JAVA, .NET, PYTHON, WEB UI, QC, TAQC.

Проходження сертифікації від ІТ-академії дає багато переваг:

  •  Безкоштовний шанс  перевірити та визначити технічний рівень власної англійської.
  •  Більше шансів для працевлаштування, як у SoftServe так і в інших профільних компаніях.
  •  Зрештою, такий сертифікат вигідно виділяє його власника з-поміж інших конкурентів при проходженні співбесід.

Також це можливість йти в ногу з часом, адже ІТ-сфера дуже динамічно розвивається, а проходження сертифікації дозволяє регулярно оновлювати власні знання та залишатися актуальним.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...