Реклама

📸 Fujifilm зняли рекламу нової камери з українським фотографом у Львові — відео

Вже скоро нова камера з'явиться в Україні.
Čytaty latynkoju
📸 Fujifilm зняли рекламу нової камери з українським фотографом у Львові — відео
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📸 Fujifilm зняли рекламу нової камери з українським фотографом у Львові — відео
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вже скоро нова камера з'явиться в Україні.

Реклама Fujifilm в Україні

На початку цього року Fujifilm презентували нову камеру з X-E4, яка стала найкомпактнішою з серії Х.

На честь виходу камери компанія зробила серію відео з видатними світовими фотографами, де вони розповідають, що саме для них є фотографія. Героєм одного з відео став український вуличний фотограф з Львова Тарас Бичко.

Тарас Бичко є співзасновником групи «Українська вулична фотографія». Наразі це найбільше об’єднання українських фотографів у Facebook — більш ніж 10 000 учасників.

Як зазначив сам фотограф раніше він навіть не сприймав фотографію як вид мистецтва, однак з часом він почав цікавитись історією фотографії, що згодом розвинулось у щось масштабне.

Для мене стріт-фотографія — це спонтанна інтуїція, чуття вловити те, що відбувається довкола і є цікавим, хвилюючим та неповторним водночас. Мене дивує думка, яка побутує нині: щоб знімати вулицю, достатньо всього-на-всього взяти фотоапарат та піти на «полювання», і нібито таким чином можна періодично робити «шедеври». Це абсурд! Зйомка стріт-фотографії — глибока й добре обдумана річ, яка потребує величезного візуального та практичного досвіду. Головне в цьому виді зйомки — завше бути готовим до «подарунків долі» й уміти своєчасно та правильно на них реагувати

Тарас Бичко, фотограф
Читайте також: 📸 «Українська вулична фотографія» обрала 20 найкращих світлин за 2020 рік

Про камеру

Fujifilm X-E4 — це бездзеркальна камера формату APS-C. Фотоапарат на одному заряді може зробити до 380 кадрів.

Реклама Fujifilm в Україні

Камера може робити зображення з роздільною здатністю до 6240×4160 пікселів. Також можна робити запис відео формату 4К (4096×2160 або 3840×2160 пікселів) зі швидкістю до 30 кадрів в секунду або формату Full HD (1920×1080 пікселів) зі швидкістю до 240 кадрів в секунду.

Крім того, камера має сенсорний дисплей з діагоналлю 3,2 дюйма, який можна нахилити вгору і вперед до 180 градусів — це дозволяє знімати композиції з різноманітних ракурсів.

Модель X-E4 — це найкомпактніша камера серії Х четвертого покоління зі змінними об’єктивами. Габарити камери: 121,3×72,9×32,7 мм, вага — 364 грамів. Вартість камери складає $850, вже скоро вона з’явиться в Україні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...