Реклама

😁 У США повністю вакцинованим людям дозволили збиратись у громадських місцях без масок

Наразі у США вакцинували 31 мільйон людей — це 9% населення.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😁 У США повністю вакцинованим людям дозволили збиратись у громадських місцях без масок
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 😁 У США повністю вакцинованим людям дозволили збиратись у громадських місцях без масок
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наразі у США вакцинували 31 мільйон людей — це 9% населення.

Вакцинація у США

Федеральний центр з контролю та профілактики захворювань (CDC) дозволив вакцинованим мешканцям США зустрічатись з іншими вакцинованими у громадських місцях без засобів індивідуального захисту та соціальної дистанції.

Також згідно з рекомендаціями центру відомо, що вакциновані можуть зустрічатись з людьми у межах однієї родини, що не є схильними до хвороби у тяжкій формі.

Як зазначила директорка центру CDC Рошель Валенська, передумовою для цих рекомендацій стало те, що доросле населення США адекватно ставиться до вакцинації — люди турбуються про те, чи вакцинація дозволить їм знову відвідувати членів родини, які знаходяться на вимушеній ізоляції, або подорожувати та займатись іншими речами, як за часів до пандемії COVID-19.

Читайте також: 📱 В Україні розпочався запис на вакцинацію через застосунок «Дія»

Крім того, директорка центру повідомила, що за умови зменшення захворюваності та смертності у країні вакциновані отримають ще більшу свободу.

Варто зазначити, що рішення CDC не скасовує рекомендації щодо носіння масок. У центрі зазначають, що навіть вакцинованим треба уникати великі скупчення людей та не забувати про засоби індивідуального захисту й гігієну.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...