Реклама

🤓 «Навчай для України»: стартував прийом заявок на стипендію для випускників університетів 

«Навчай для України» — партнер в глобальній мережі Teach For All, яка об’єднує 59 країн та понад 60 000 випускників програм. Організації в мережі працюють для того, щоб діти у всьому світі мали доступ до освіти, підтримку та можливості формувати краще майбутнє для себе та своєї країни.
Čytaty latynkoju
🤓 «Навчай для України»: стартував прийом заявок на стипендію для випускників університетів 
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🤓 «Навчай для України»: стартував прийом заявок на стипендію для випускників університетів 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
«Навчай для України» — партнер в глобальній мережі Teach For All, яка об’єднує 59 країн та понад 60 000 випускників програм. Організації в мережі працюють для того, щоб діти у всьому світі мали доступ до освіти, підтримку та можливості формувати краще майбутнє для себе та своєї країни.

Стипендія «Навчай для України»

Нещодавно стартував прийом заявок на лідерську стипендію «Навчай для України». Учасники змінюють місце проживання на два роки, отримують роботу, яка допомагає за короткий термін отримати всі необхідні для лідера навички та долучаються до подолання освітньої нерівності в Україні. До участі запрошуються молоді люди з дипломом бакалавра будь-якої спеціальності.

Учасники програми на два роки перетворюються на справжнього вчителя у селі чи маленькому містечку, організовують позакласні активності та влаштовують заходи для спільноти. Педагогічна освіта для цього не потрібна, її отримують вже під час роботи в школі.

Поштовий індекс, під яким народилася дитини, зазвичай визначає можливості, які вона отримає у майбутньому. Від цих п’яти цифр залежить те, вступить вона до хорошого вищого навчального закладу або ж піде зі школи після дев’ятого класу. Це показують статистичні дані по Україні: діти, які проживають в селах і маленьких містах, мають нижчу академічну успішність та гірше здають ЗНО. Міжнародне дослідження якості освіти PISA показало, що навчальний розрив між учнями із сіл та великих міст складає більше ніж 2,5 роки

Оксана Матіяш, очільниця програми
Що отримує учасник
  • Лідерську стипендію, що покриває витрати на проживання під час проходження програми, практики з особистісного розвитку та педагогічну підготовку у Літньому інституті, постійну підтримку менторів, та отримання магістерського ступеню навчання у Київському університеті імені Бориса Грінченка за програмою, спеціально розробленою для учасників «Навчай для України».
  • Удосконалення лідерських, організаційних та комунікативних навичок та отримання досвіду, який готує до будь-яких професійних випробувань в майбутньому.
  • Офіційне працевлаштування вчителем та зарплату.
  • Диплом змінотворця та можливість долучитися до подолання освітнього розриву між сільською школою і школою у місті.
  • Можливість змінити на два роки змінити місце проживання та дізнатися культуру іншого регіону України.
  • Нетворкінг з 60 000 випускниками Teach For All та можливість брати участь в обмінах і користуватись іншими ресурсами мережі.
  • Помітку в резюме та досвід, який допоможе при вступі до найкращих світових вузів: Оксфорду, Гарварду, Принстона.
Вимоги до аплікантів
Читайте також: 👩🏼‍🎓 Дослідження: які найпопулярніші професії серед студентів України
  • навчальний ступінь бакалавра або магістра будь-якої спеціальності;
  • хороше знання одного зі шкільних предметів;
  • можливість брати участь в програмі протягом двох років;
  • можливість взяти участь в Літньому Інституті (5-тижневе навчання в період липень-серпень);
  • можливість переїзду до іншого населеного пункту.
Як отримати стипендію та взяти участь у програмі

Щоб взяти участь у програмі, потрібно зареєструватися на сайті «Навчай для України», подати заявку до дедлайну однієї із трьох хвиль: 1 хвиля — 14 березня, 2 хвиля — 14 квітня, 3 хвиля — 14 травня та пройти відбір. Після заповнення анкети апліканти проходять онлайн-співбесіду та тестування на знання предмету та Центр оцінювання.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...