Реклама

🤨 Акторка не могла скористуватись iCloud через своє прізвище — як так?

Як виявилось, це було масовою проблемою.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤨 Акторка не могла скористуватись iCloud через своє прізвище — як так?
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤨 Акторка не могла скористуватись iCloud через своє прізвище — як так?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Як виявилось, це було масовою проблемою.

Підступний iCloud

Нещодавно акторка Рейчел Тру (Rachel True) поскаржилась у своєму твіттері, що вона вже понад пів року не може скористатись своїм обліковим записом в хмарній мережі iCloud. Сервіс протягом певного часу знімав кошти з картки акторки, однак вона навіть не могла зайти до свого акаунту.

Як виявилось, основною проблемою, яка й заважала Рейчел Тру скористатись iCloud, був процес ініціалізації — коли вона вказувала своє прізвище платформа видавала помилку й увійти до акаунту було неможливим.

Річ у тім, що слово True, як і прізвище акторки, використовують під час кодування, тому під час входу до акаунту це викликало помилку.

Читайте також: 😻 Panasonic створили робота кота, що вміє пукати

Інакше кажучи, Рейчел Тру знайшла баґ системи, який викликав проблеми у багатьох користувачів, які мають таке саме прізвище.

Люди почали у твіттері радити додати до свого прізвища параметр String.valueOf (True) чи просто вийти заміж та взяти прізвище чоловіка. Щоправда, якщо чоловік матиме прізвище Null або Drop Table, то проблему це не вирішить.

Врешті, допис акторки став популярним й на нього звернув увагу один із розробників iCloud, який пообіцяв розв’язати цю проблему.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...