Реклама

📱 Netflix додав свій власний TikTok у застосунок — Fast Laughts

Щоправда, наразі нова функція є ще не у всіх користувачів.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
📱 Netflix додав свій власний TikTok у застосунок — Fast Laughts
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📱 Netflix додав свій власний TikTok у застосунок — Fast Laughts
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Щоправда, наразі нова функція є ще не у всіх користувачів.

Fast Laughts від Netflix

Ще наприкінці минулого року у Netflix повідомили? Fast Laughs: Netflix тестує функцію коротких відео про свої плани створити аналог TikTok у мобільному застосунку — Fast Laughs.

Fast Laughs — це короткі вертикальні відео тривалістю від 15 до 45 секунд. У роликах можна буде переглянути найкращі та найкумедніші моменти різноманітних шоу та потім переглянути повну версію.

Як очікують у самій компанії, це дозволить користувачам самостійно знаходити шоу та серіали в залежності від їхніх вподобань. Загалом ця функція нагадує сторіз з Instagram та просто відео з TikTok.

Втім, реагувати на ролики не можна буде — Fast Laughs не матимуть лайків та коментарів. Натомість можна буде поділитись відео з друзями у соцмережах та відреагувати емодзі.

Наразі ця функція з’явилась в декількох країнах й доступна лише для користувачів iPhone. Коли саме з’явиться Fast Laughs в Україні та версія для Android — ще достеменно невідомо.

Функцію Fast Laughs вже тестують у США та Великій Британії, якщо вона отримає позитивний відгук, то її можуть запровадити для користувачів по всьому світу.

Читайте також: 💸 SoundCloud стане першим стрімінговим сервісом, який платитиме артистам за прослуховування напряму

Чому такий формат

TikTok вже давно став одним із найпопулярніших застосунків нашого часу — люди можуть проводити там години й з кожним днем кількість нових користувачів лише збільшується. Через такий великий попит зовсім не дивно, що дохід творців TikTok компанії ByteDance за минулий рік сягнув $37 мільярдів? Дохід ByteDance, творців TikTok, подвоївся до $35 млрд — а це у два рази більше, аніж за 2019 рік.

Інші великі компанії та соцмережі намагаються створити свої сервіси на кшталт TikTok. Instagram вже тестує свою власну версію — Reels? Instagram тестує вертикальний перегляд сторіз — як у TikTok. У YouTube також вирішили не пасти задніх та вже створили бета-версію функції Shorts?? YouTube планує випустити власну версію TikTok — Shorts, яка дозволить робити короткі вертикальні відео.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...