Реклама

😱 Binance оголосила турнір на $1 600 000 — подробиці

Вже можна реєструватись на участь у турнірі.
Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
😱 Binance оголосила турнір на $1 600 000 — подробиці
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 😱 Binance оголосила турнір на $1 600 000 — подробиці
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вже можна реєструватись на участь у турнірі.

Турнір Binance Futures

З нагоди Нового року Бика за місячним календарем Binance Futures проводять Весняний турнір, який триватиме до 1 квітня.

Турнір включає конкурс на 10 найкращих командних прибутків і збитків, бонуси для 20 найпопулярніших лідерів команд, щоденні винагороди ROI, і призи за вибір найкращих команд. Загальний призовий фонд становить понад $1 600 000 у токенах BNB.

Детальніше про конкурс

Всі команди, які торгують Coin-margin та USDⓈ-margin контрактами на Binance Futures протягом періоду конкурсу, будуть розділені відповідно до їх загального командного USDT прибутку. Варто зазначити, що USDT прибуток від ф’ючерсного контракту BUSD буде помножений на коефіцієнт 2 при розрахунку остаточного USDT прибутку для турніру.

Щоденний розіграш ROI

Всі користувачі з мінімальним загальним об’ємом торгів 10 000 USDT за будь-якими Coin-margin контрактами та USDⓈ-margin контрактами будуть розділені на основі їх щоденного ROI. Структура винагород для кожного щоденного конкурсу ROI виглядає наступним чином:

Читайте також: 📈 Криптовалюта біржі Binance (BNB) подорожчала за місяць на 720%
  • 1 місце — $1 000 у токенах BNB
  • 2 місце — $500 у токенах BNB
  • 3 місце — $300 у токенах BNB
  • 4-10 місце — порівну розділять пул у розмірі $1 400 у токенах BNB
  • 11-50 місце — порівну розділять пул у розмірі $1 800 у токенах BNB
  • Призи за вибір 10 найкращих команд за прибутками та збитками

Найкращі команди

Користувачі також можуть голосувати за команди, які на їхню думку, увійдуть у 10 найкращих команд за прибутками та збитками. Після закінчення конкурсу користувачі, які проголосували за 10 найкращих команд, можуть претендувати на отримання бонусних винагород. Кожен білет для голосування дозволяє користувачеві проголосувати один раз за одну з команд, яка бере участь у змаганні.

Binance виділила 20 000 токенів BUSD для бонусного пулу за голосування, і всі додаткові кошти, зібрані від покупки білетів для голосування, будуть додані у бонусний пул голосування. Після закінчення торгового конкурсу, користувачі, які проголосували за 10 найкращих команд також можуть отримати винагороди.

Детальніше дізнатись про турнір та його правила можна за посиланням.

? Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді? Binance: найпопулярніша криптобіржа. Огляд.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...