Реклама

🤳🏻 YouTube планує випустити власну версію TikTok — Shorts

Наразі вже проходить бета-тестування.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤳🏻 YouTube планує випустити власну версію TikTok — Shorts
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤳🏻 YouTube планує випустити власну версію TikTok — Shorts
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наразі вже проходить бета-тестування.

Shorts від YouTube

TikTok вже давно став одним із найпопулярніших застосунків нашого часу — люди можуть проводити там години й з кожним днем кількість нових користувачів лише збільшується. Через такий великий попит зовсім не дивно, що дохід творців TikTok компанії ByteDance за минулий рік сягнув $37 мільярдів? Дохід ByteDance, творців TikTok, подвоївся до $35 млрд — а це у два рази більше, аніж за 2019 рік.

Інші великі компанії та соцмережі намагаються створити свої сервіси на кшталт TikTok. Instagram вже тестує свою власну версію — Reels? Instagram тестує вертикальний перегляд сторіз — як у TikTok. У YouTube також вирішили не пасти задніх та вже створили бета-версію функції Shorts, яка дозволить робити короткі вертикальні відео.

Наразі вже відомо, що спочатку створювати відео з Shorts зможуть лише користувачі з Android. Обирати музику для відео можна буде через бібліотеку YouTube.

Читайте також: 🥰 «ПРИРОДА ТВ»: як створити YouTube-канал зі свійськими тваринками й отримати понад 14 тис підписників за добу

Роботи над Shorts велися протягом останнього року.

Деякі користувачі в США та Індії вже отримали доступ до Shorts на YouTube тому можна очікувати, що вже у найближчому майбутньому буде повноцінний реліз нової функції.

На YouTube раніше тестували?? Конкурент TikTok: YouTube дозволить знімати короткі відео через мобільний застосунок власну версію сторіз, тому існує можливість, що платформа просто додасть Shorts замість сторіз, які так повноцінно й не запустили.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...