Реклама

✍🏻 Zoom робитиме автоматичні субтитри під час відеодзвінків

Реліз відбудеться протягом цього року.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
✍🏻 Zoom робитиме автоматичні субтитри під час відеодзвінків
  1. Головна
  2. Техно
  3. ✍🏻 Zoom робитиме автоматичні субтитри під час відеодзвінків
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Реліз відбудеться протягом цього року.

Автоматичні субтитри в Zoom

Сервіс для онлайн-відеоконференцій Zoom анонсував нову функцію платформи — вже цього року під час дзвінків з’являтимуться автоматичні субтитри, про це повідомила менеджерка із маркетингу продуктів Zoom Джен Гілл.

Також вона зазначила, що у самій компанії цю функцію називають «живою транскрипцією». Наразі вже відомо, що повноцінний реліз нововведення відбудеться восени.

До цього ж часу користувачі можуть залишити заявку на автоматичні субтитри та отримають доступ до нової функції значно швидше.

Аби допомогти власникам безкоштовних облікових записів, яким потрібна жива транскрипція, відсьогодні й до моменту ширшого випуску цієї функції, ми також будемо пропонувати надавати послугу за запитом

Джен Гілл, менеджерка із маркетингу продуктів Zoom

В компанії сподіваються, що автоматичні субтитри допоможуть людям із вадами слуху та тим, кому просто не зручно слухати під час відеодзвінків.

Читайте також: 😈 Sound the Excuse: створили аудіобібліотеку, аби завершити відеоконференції

У Engadget звернули увагу на те, що у преміальній версії сервісу Zoom за $150 на рік вже є можливість транскрибування тексту — його формує штучний інтелект.

Які саме мови підтримуватиме ця функція — точно невідомо. У преміальній версії є можливість транскрибування лише англійської мови. Варто зазначити, аби функція працювала коректно, необхідно розмовляти чітко та повільно, щоб точно відтворити текст.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...