Реклама

📊 Криптоексперт: BNB може посунути Ethereum на третє місце серед криптовалют

Однак в Ethereum все ж є можливість змінити ситуацію на свій бік.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
📊 Криптоексперт: BNB може посунути Ethereum на третє місце серед криптовалют
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 📊 Криптоексперт: BNB може посунути Ethereum на третє місце серед криптовалют
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Однак в Ethereum все ж є можливість змінити ситуацію на свій бік.

Боротьба BNB та Ethereum

Протягом цього місяця BNB подорожчав майже у дев’ять разів й скоригувався лишень на 30% від свого максимуму. Ба більше, токен від Binance став однією з найбільших криптовалют за своєю капіталізацією.

На початку лютого Binance Coin можна було придбати за $41, а вже 20 лютого вартість криптовалюти піднялась до $338 — тобто збільшилась на 720%. Через деякий час BNB скоректувався до $200, а під час написання цієї новини токен від Binance коштує $223.

Такі зміни звернули увагу багатьох інвесторів, а відомий криптоаналітик та трейдер Ніколас Мертен взагалі зазначив, що Binance Coin має всі шанси стати другою за масштабами криптовалютою.

Ніколас Мертен виклав відео, де він розповідає про переваги BNB над ETH. Головною особливістю є мережа блокчейну Binance Smart Chain (BSC), яка й так привертає увагу розробників — цей блокчейн є легким для створення нових проєктів.

Читайте також: 🔮 Розумний Ефір: розбираємось, що таке Ефіріум

Крім того, значний внесок внесли низькі комісійні збори з Binance Coin. Ethereum вже давно критикували за непомірну плату за будь-які транзакції.

Криптоексперт також повідомив, що ETH може реабілітуватись, але для цього треба якомога швидше наблизити запуск Ethereum 2.0 — це зможе докорінно змінити відношення до криптовалюти. Детальніше про ETH 2.0 можна дізнатись у нашому матеріалі.

Натомість на думку Ніколаса Мертена для BNB корегування буде не таким відчутним — інвестори та розробники, за його словами, впевнились у можливостях цієї мережі й будуть її підтримувати навіть під час скрутних часів.

? Про біржу

Binance — найбільша у світі біржа цифрових активів за обсягом торгів і провідний світовий постачальник інфраструктурних рішень для індустрії блокчейну та криптовалют, що надає користувачам широкий вибір фінансових продуктів.

Сьогодні Binance — це швидкозростаюча бізнес-екосистема, яку експерти порівнюють з Google та Amazon. Екосистема Binance включає в себе торгові майданчики, навчальний та дослідницький центри, некомерційний благодійний фонд, інкубаційні програми та багато іншого.

Скористатись послугами біржі можна за посиланням. Також можна детально ознайомитись з Binance у нашому огляді? Binance: найпопулярніша криптобіржа. Огляд.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...