Реклама

💪🏻 Президент Байден розбереться з дефіцитом PS5 та Xbox

Байден прийде — порядок наведе.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
💪🏻 Президент Байден розбереться з дефіцитом PS5 та Xbox
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 💪🏻 Президент Байден розбереться з дефіцитом PS5 та Xbox
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Байден прийде — порядок наведе.

Дефіцит консолей та техніки

Через спалах вірусу COVID-19 у світі почались перебої з постачанням необхідних деталей для консолей, смартфонів, електрокарів та іншої техніки.

Водночас через самоізоляцію у людей різко збільшився попит на відеоігри — в Україні консолі стали? Що купляли українці в 2020 році — консолі та товари для дому одними з найпопулярніших товарів, а PlayStation взагалі довелось збільшити? Sony збільшить виробництво PlayStation 5 через великий попит свої обсяги виробництва.

Однак великі компанії все одно не можуть задовільнити таку кількість охочих. По всьому світові довелось відкладали великі релізи через нестачу необхідних деталей.

Втім, нині ситуація може змінитись, оскільки сам президент США Джозеф Байден пообіцяв розібратись із дефіцитом комплектуючих деталей.

Одразу декілька великих компаній таких, як Apple, Sony, AMD та Qualcomm, звернулись до Байдена розібратись із ситуацією. Очікується, що Байден підпише розпорядження, згідно з яким шукатимуть альтернативу для виробництва напівпровідників — важливої комплектуючої деталі.

Саме нестача напівпровідників може так суттєво вплинути на американську економіку, без цього компонента не можна виробляти нову техніку.

Читайте також: 🤝 Компанія HP придбала бренд ігрової техніки HyperX

У заяві зазначається, що «проєктування та виробництво напівпровідників стане національним пріоритетом».

Цілком імовірно, що це зможе вплинути на виробництво техніки у світі загалом, оскільки Америка може виробляти усі пристрої своїми силами й це дозволить збільшити постачання. Наразі президент має підписати відповідний указ й лише після цього він стане чинним.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...