Реклама

🏢 Toyota побудує розумне місто на базі старого заводу

За планами Toyota у розумному місті мешкатимуть працівники компанії та їхні родичі.
Čytaty latynkoju
🏢 Toyota побудує розумне місто на базі старого заводу
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🏢 Toyota побудує розумне місто на базі старого заводу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
За планами Toyota у розумному місті мешкатимуть працівники компанії та їхні родичі.

Розумне місто від Toyota

Японська компанія Toyota розпочала будівництво розумного міста Woven City. Місто побудують на території колишнього заводу Toyota з виробництва ткацьких верстатів, що знаходиться недалеко від гори Фудзі — символа Японії.

За попередніми розрахунками площа міста складатиме 700 тисяч квадратних метрів. Спочатку місто зможе мати 360 людей населення, а вже з часом кількість мешканців планують збільшити до двох тисяч.

Розумне місто від Toyota

Читайте також: 🥰 Обрали найкращі маленькі міста для життя у світі — рейтинг

Woven City стане майданчиком, де компанія тестуватиме свої нові технології, пов’язані з робототехнікою, штучним інтелектом і розумними будинками. Житло побудують з деревини й воно матиме постачання сонячної та геотермальної енергії — будівлі використовуватимуть лише екологічну енергію.

Кожен квартал міста матиме свій власний парк, а вулиці будуть поділені за категоріями: для автоматизованого транспорту, персонального мобільного транспорту та пішоходів.

Житлові будинки Woven City матимуть роботів, які автоматично прибиратимуть у кімнатах, поповнювати запаси холодильника та нагадувати мешканцям про їхні плани.

За планами Toyota у розумному місті мешкатимуть працівники компанії та їхні родичі. Наразі місто ще будують, коли саме воно буде готовим — наразі точно невідомо.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...