Реклама

🧟‍♂️ Days Gone вийде на ПК — раніше гра була ексклюзивом для PlayStation 

Крім того, скоро планують зробити на ПК й інші ексклюзивні релізи PlayStation.
Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
🧟‍♂️ Days Gone вийде на ПК — раніше гра була ексклюзивом для PlayStation 
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🧟‍♂️ Days Gone вийде на ПК — раніше гра була ексклюзивом для PlayStation 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Крім того, скоро планують зробити на ПК й інші ексклюзивні релізи PlayStation.

Days Gone на ПК

Як повідомив генеральний директор Sony Interactive Entertainment Джим Раян в інтерв’ю виданню CQ, компанія має на меті зробити більше портів ексклюзивних ігор PlayStation на ПК. Очікується, що вже протягом цього року пограти на комп’ютері можна буде в одну з найпопулярніших ігор консолі — екшен у світі зомбі-апокаліпсису Days Gone.

Які ще ігри планують портувати — наразі точно невідомо. Згідно з чутками існує можливість, що вже цього року відбудеться повноцінний реліз ремастера Bloodborne.

Читайте також: 🎮 Nielsen IQ провела повне дослідження ринку відеоігор в Україні — що цікавого

Про гру

Вперше Days Gone анонсували 13 червня 2016 року на виставці E3 2016. Події гри відбуваються у постапокаліптичному світі після пандемії, коли хворі перетворювались на freakers — істот, що нагадують зомбі та швидко розвиваються. За сюжетом колишній байкер Дикон Сент-Джон стає мисливцем за головами й виконує різноманітні завдання, які він отримує від залишків людей.

Головний герой є одинаком, єдиний його супутник це улюблений мотоцикл, який у грі можна модифікувати.

Days Gone на ПК

Особливістю Days Gone у порівнянні з іншими схожими іграми є те, що зомбі можуть групуватись у великі групи — вони можуть діяти спільно. Крім того, навіть найменші деталі можуть вплинути на повадки інфікованих, наприклад, вночі вони є сильнішими та агресивнішими.

Days Gone на ПК

Гра загалом отримала позитивні відгуки. На Metacritic середній бал Days Gone складає 71 зі 100 на базі 109 рецензій, а оцінка користувачів становить 8,3 бала.

Інші релізи на ПК

Раніше для комп’ютерів з’явились версії Heavy Rain, Beyond: Two Souls і Detroit: Become Human, які розробила незалежна студія Quantic Dream.

А ще минулого року стало відомо? Horizon Zero Dawn вийде на ПК у 2020 році, що скоро на ПК з’явиться Horizon Zero Dawn. Крім того, на ПК вже вийшла гра Death Stranding від Хідео Кодзіми.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...