Реклама

🎨 Команда banda створила брендинг Чорнобиля

Особливість логотипу в тому, що він змінюється з часом.
Čytaty latynkoju
🎨 Команда banda створила брендинг Чорнобиля
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🎨 Команда banda створила брендинг Чорнобиля
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Особливість логотипу в тому, що він змінюється з часом.

Брендинг Чорнобиля від banda

Команда banda розробила брендинг Чорнобиля — особливість цього проєкту в тому, що кожна річ може бути унікальною та змінюватиметься з часом. За основу для логотипа взяли форму поверхні реактора, де й відбулась катастрофа.

З кожним роком зображення змінюватиметься та поступово зникатиме. Вже у 2064 році логотип повністю зникне — саме цього року Чорнобильську електростанцію буде повністю виведено з експлуатації.

Кожна зміна логотипу відбуватиметься 26 квітня — в цей день 1986 року на Чорнобильській АЕС й трапилась трагедія. Нова візуальна система, змінюючись кожного року, робить кожен предмет колекційним та перетворює його на частину історії.

Читайте також: 🏅 Серіал «Чорнобиль» отримав 7 нагород премії BAFTA

Як розповідають у banda, у 2019 році команда поїхала на екскурсію до Чорнобильської зони.

Міста, що поступово зникають, справили даже сильне враження на команду й тому вони вирішили створити брендинг Чорнобиля.

Ми шукали сильний візуальний образ, який змусить людей замислитися. І зрозуміли, що стандартний логотип не буде мати достатньої сили: статична піктограма просто не в змозі вмістити в собі таке важливе повідомлення. Так ми створили перший у світі невічний логотип

Команда banda

Крім того, banda разом зі студією Other Land та Orient Web Developmen створили новий сайт Чорнобильської зони. Його основна ідея також полягає у перетині часів: минулого, теперішнього та майбутнього. Таким чином, на сайті користувачі можуть подорожувати у часі. Відвідати новий сайт можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...