Реклама

🚀 Не знаєте, що подарувати людині, яка завжди в тренді? Ось вішлист редакції Na chasi

Людині активній, яка жваво підхоплює усілякі тренди, дуже важко підібрати подарунок — чим же можна її здивувати, якщо вона вже в курсі всього? Ми в редакції Na chasi саме такі. Тому, аби полегшити вам завдання, ми подумали і склали власний список бажань. Тож звіряйте за календарем найближчі свята, беріть ручку і нотуйте. Жарт — просто переходьте за посиланнями.
Čytaty latynkoju
🚀 Не знаєте, що подарувати людині, яка завжди в тренді? Ось вішлист редакції Na chasi
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🚀 Не знаєте, що подарувати людині, яка завжди в тренді? Ось вішлист редакції Na chasi
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Людині активній, яка жваво підхоплює усілякі тренди, дуже важко підібрати подарунок — чим же можна її здивувати, якщо вона вже в курсі всього? Ми в редакції Na chasi саме такі. Тому, аби полегшити вам завдання, ми подумали і склали власний список бажань. Тож звіряйте за календарем найближчі свята, беріть ручку і нотуйте. Жарт — просто переходьте за посиланнями.

Партнер матеріалу

MOYO

Дроти і роз’єм міні-джек, якому вже десятки років, залиште поціновувачам олдскулу та ретро-ентузіастам. Сучасна людина має бути вільною, тому безпровідні навушники точно стануть бажаним подарунком для тих, хто знаходиться в постійному русі. Слухати улюблену музику під час пробіжки чи прогулянки, розмовляти, попиваючи флет-вайт з круасаном (не притримуючи при цьому мікрофон), працювати у коворкінгу, вмикаючи режим шумозаглушення, чи насолоджуватися подкастом «Інше інтерв’ю» — все це найзручніше робити саме за допомогою безпровідних навушників. Не збрешемо, якщо скажемо, що найкращим рішенням стануть AirPods та AirPods Pro.

Вони настільки полюбилися публіці, що у 2019 році лише на їх продажах Apple заробила більше, ніж заробляють Spotify та Twitter. І це не дарма, адже за цю вартість кращого рішення ви не знайдете.

Бездротові навушники
AirPods

AirPods налаштовуються в один дотик і буквально творять дива. Вони миттєво підключаються до ваших пристроїв та автоматично припиняють відтворення, якщо їх зняти.

Siri допоможе швидко зателефонувати, ввімкнути свій улюблений плейліст, змінити гучність і навіть прокласти маршрут на мапі.

AirPods Pro
Нехай весь світ зачекає

Ритм і звуки великого міста часом можуть втомлювати та відволікати. З цією проблемою допоможуть впоратися AirPods Pro — навушники від Apple з функцією шумозаглушення. Слухати улюблені треки та подкасти: з AirPods Pro це реально навіть у метро — можете бути впевнені, що і шум потягів не стане вам на заваді.

Круту техніку від Apple ви офіційно можете придбати в магазині наших партнерів MOYO за суперпропозицією. А чим можна зайнятися під музику, ми зараз теж підкажемо.

Абонемент у спортзал

Що може бути кращим, ніж вставити класні навушники і досягати нових вершин під улюблену музику? Тим паче після цілого року сидіння вдома всім нам не завадило б привести себе у форму. Отже, зробіть добру справу другові, подрузі чи другій половинці — подаруйте абонемент у спортклуб.

Найсильніший редактор Na chasi Стас Троянов розповідає, чому абонемент у спортклуб став би для нього справжнім порятунком.


Станіслав Троянов, редактор Na chasi

Спорт — це прикольно. Однак іноді дуже важко знайти час на нього. Протягом січневого карантину, коли усі спортзали та фітнес-клуби були зачинені, я вдівав свої AirPods Pro просто вдома і займався за допомогою мобільних застосунків: Nike Training App та Down Dog. Це може бути чудовою альтернативою, втім повноцінною заміною спортзалу для мене ніколи не стане. Зараз, коли вже можна вільно займатись, постає інша проблема — як збалансувати спорт, роботу та особисте життя. З одним абонементом SportLife можна відвідувати будь-який зал мережі. Так можна планувати свій день залежно від місця перебування та завжди встигати займатись спортом.


У SportLife, однієї з найпопулярніших мереж спортклубів в Україні, є чудові акції. Пропонують зокрема:

  • Групові заняття
  • Силові та функціональні тренування
  • Відвідування тренажерної зали
  • Заняття у зоні боксу
  • Басейн
  • SPA

Дізнатися всі деталі та придбати абонемент можна у них на сайті.


Ідеальне поєднання: спортзал та смарт-годинник, щоб трекати свої успіхи та досягнення. Та якщо поки абонемент у спортклуб вам ніхто не подарував — ловіть гайд для занять спортом удома з розумним годинником від Apple.

До речі, корпорація Apple продає більше годинників, ніж усі заводи Швейцарії разом узяті, що робить Apple Watch найпродаванішим годинником у світі. Люди, які ведуть активний спосіб життя точно будуть вдячні вам за такий дарунок.

Менеджерка спецпроєктів Na chasi Владислава Шевченко, як ніхто інший, розуміє, що таке нестача часу, а також важливість планування і ціну прокрастинації.


Владислава Шевченко, менеджерка спецпроєктів Na chasi

Повернувшись нещодавно з відпустки, я зрозуміла, що з сучасним ритмом без смарт-годинника мені, схоже, не обійтися. Тому одним з найбажаніших подарунків на найближчі свята будуть Apple Watch. З ними я не пропущу жодного важливого повідомлення чи сповіщення, коли я займаюся спортом, перебуваю на важливих перемовинах або відпочиваю у спа. А ще Apple Watch допоможе не прокрастинувати та сфокусуватися на конкретній справі, адже беручи смартфон до рук при кожному сповіщенні я частенько можу залипнути у Facebook чи Instagram


Apple Watch допомагають слідкувати не лише за справами, але і за здоров’ям та самопочуттям, тож це незамінний девайс для тих, хто стежить за собою і хоче залишатися в курсі подій.

Apple Watch Series 3

Годинник зі вбудованим GPS-модулем і LTE дозволяє залишити iPhone вдома, якщо ви зібралися на пробіжку або велопрогулянку. Стежте за своїми показниками під час будь-яких тренувань та навіть плаваючи у морі чи басейні. Раптом ви не знали, Apple Watch спокійно витримують глибину до 50 метрів.

Постійно залишайтеся на зв’язку та оперативно реагуйте на всі сповіщення. Викличте Siri одним лише помахом зап’ястку — і дізнайтеся, чи є нові листи та повідомлення, попросіть увімкнути пісню, що крутиться в голові та спитайте, чи досягли своїх цілей на день.

Придбати Apple Watch Series 3 офіційно за спеціальними умовами в MOYO

Apple Watch Series 6

Виміряйте рівень кисню в крові за допомогою нового датчика і спеціального застосунку, який може працювати у фоновому режимі. Переглядайте свої показники на покращеному, завжди увімкненому дисплеї Retina. Коли у вас Apple Watch Series 6, набагато простіше вести більш здоровий спосіб життя, бути активнішим і залишатися на зв’язку.

З новим додатком «Сон» тепер можна налаштувати режим сну та контролювати його якість.

Зв’яжіться з офісом, дайте відповідь на терміновий лист, зорієнтуйтеся на місцевості з вбудованим компасом або прокладіть потрібний маршрут в Картах. Коли Apple Watch підключені до iPhone, всі важливі зв’язки, корисна інформація та улюблений контент завжди під рукою. Робіть покупки в магазинах, де приймають безконтактні платежі.

І як варіант, рушайте в кіно з електронним квитком, а коли подорожуєте — проходьте до салону літака з посадковим талоном прямо у вас на зап’ястку.

Придбати Apple Watch Series 6 офіційно за спеціальними умовами в MOYO

Подорож до Стамбула

До речі про літаки та посадкові талони. Після року пандемії кордони нарешті починають потроху відкриватися. Хоча країни Євросоюзу — все ще недосяжна мрія, за його межами є безліч не менш цікавих місць, які можна відвідати просто зараз, виконавши мінімальні вимоги з безпеки.

Одне з таких місць — найбільше місто Туреччини, давній Стамбул. Чому поїздка до цього міста є одним із найбажаніших подарунків, розповідає головний редактор Na chasi.


Олександр Мамзуренко, головний редактор Na chasi

Знаходячись на берегах двох частин світу, Європи та Азії, за тисячі років Стамбул всотував у себе культуру обох цивілізацій. Це створило у місті унікальну атмосферу, що, як мені здається, неможливо відчути в якомусь іншому місці на планеті. Проте, чомусь завжди так складалося, що я обирав інші напрямки для відпустки — давався взнаки тоді щойно отриманий безвіз з ЄС. Але мене тягне у це старе місто, де тисячоліттями вирує життя і з яким нерозривно пов’язана і українська історія. Тому, якби мене хтось запросив у поїздку до Стамбулу, я був би безмежно щасливий


Якщо ви вперше у Стамбулі, авжеж, варто відвідати всі популярні локації — обидві великі мечеті Айя-Софію та Блакитну, Великий Базар, Галатську вежу, площу Султанахмет і, звісно, головну туристичну вулицю Істікляль. Проте, не лише цими місцями обмежується величне 20-мільйонне місто.

Залізничний музей, розташований на станції, куди мав прибувати «Східний експрес» Агати Крісті, кав’ярня у стилі серіалу Breaking Bad, грецький район Фенер — затишна місцина з різнокольоровими хатинками, а також резиденція Константинопольського патріарха, і звісно коти — тисячі їх.

Навіть проживши місяць у Стамбулі, складно осягнути і десятини його секретів. Проте, для перших вражень вистачить і туру на вихідні чи на тиждень від компанії Roksatour. Чудовий подарунок для людини, що хоче постійно відкривати нові горизонти.

А ось вам і спецпропозиція, як злітати у колишню Візантійську столицю.


Подорожувати, вивчати іноземну мову, працювати не маючи смартфону — це практично нездійсненна місія. Назвіть нам сучасну людину, в якої немає смартфона? Думаю, ви таких не знаєте. Навколо цих гаджетів обертається наше сучасне життя: від особистого до робочого. Це означає, що смартфон має бути якісним, працювати швидко і мати всі можливості, необхідні для активного лайфстайлу.

Одним із небагатьох безкомпромісних рішень буде продукція Apple. Чому iPhone настільки важливий і став би для неї найкращим подарунком, розповідає наша SMM-менеджерка Ріта Костенко.


Ріта Костенко, SMM-менеджерка Na chasi

Я б дуже зраділа, якби отримала у подарунок айфон, бо це дійсно класний та корисний подарунок. Велика частина мого життя (думаю, що і багатьох інших сучасних людей) проходить саме у смартфоні — робота, соціальні мережі, спілкування з близькими та навіть застосунок для йоги, тому круто, якщо твій телефон якісний та надійний. Бо погодьтеся, коли він ламається — це катастрофа


iPhone 12 та iPhone 12 Pro

Свіжа лінійка смартфонів Apple складається зі звичайної, mini та Pro-версії. Багато розповідати про iPhone немає сенсу — ці культові смартфони сьогодні, здається, відомі навіть немовлятам, а щорічні презентації Apple восени дивляться як фанати, так і хейтери компанії.

Скажемо лише, що моделі iPhone 12 Pro пропонують більше камер та просунуті можливості для фото- і відеозйомки — особливо корисно, якщо ви багато подорожуєте.

Придбати iPhone 12 або iPhone 12 Pro ми рекомендуємо за спеціальними умовами в MOYO — там офіційно і з повною гарантією. А щоб сезон подарунків не обернувся для вас фінансовим тягарем, рекомендуємо скористатися дуже вигідними умовами розстрочки на техніку Apple — можна розбити покупку на 24 місяці!

Курси англійської мови

Будь-яка подорож за кордон вимагає знання англійської мови — принаймні, якщо ви хочете сповна насолодитися поїздкою: ходити у місцеві заклади, магазини, на екскурсії, а також спілкуватися з мешканцями.

Не менш важливим є знання англійської і в бізнесі та на роботі. Ми в редакції постійно працюємо з англомовними джерелами, спілкуємося з закордонними партнерами англійською. Але кілька років тому в нас згоріло цікавезне відрядження у Німеччину і потенційний рекламний контракт, бо в редакції не знайшлося людини, яка знає англійську на достатньому рівні. Ми дуже засмутилися.

Тому сертифікат на навчання в онлайн-школі англійської мови JustSchool стане у пригоді всім, хто не хоче втрачати можливості, а також прибере зайву перепону, аби нарешті почати вивчати мову.

JustSchool — це онлайн-платформа для вивчення англійської.

  • Інтерактивне онлайн-навчання за методикою Cambridge University Press.
  • Індивідуальні заняття з викладачем;
  • Уроки по 40-50 хвилин;
  • Уроки в домашньому комфорті;
  • Викладачі JustSchool на зв’язку 24/7;
  • У вас невідкладна справа? Жодне заняття не згорить;
  • Матеріали завжди доступні на сайті для навчання.

Всі деталі — на сайті школи.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...