Реклама

🤪 Marscoin: Ілон Маск планує випустити власну криптовалюту

Однак вже існує токен з такою назвою.
Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
🤪 Marscoin: Ілон Маск планує випустити власну криптовалюту
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤪 Marscoin: Ілон Маск планує випустити власну криптовалюту
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Однак вже існує токен з такою назвою.

Marscoin від Ілона Маска

Засновник Tesla і SpaceX, мільярдер Ілон Маск нещодавно став активно цікавитись світом криптовалют — лишень один його допис у твіттер може суттєво вплинути? Ілон Маск просто змінив опис свого Твіттеру, що збільшило вартість біткоїна на $5 тис на курс біткоїна.

17 лютого йому запропонували зробити свій власний токен — Eloncoin.

Гендиректор Binance Чанпен Чжао вигадав інший варіант, Marscoin, який врешті й сподобався Ілону Маску. Він зазначив, що його криптовалюта матиме саме таку назву.

Підписники Маска запропонували йому зробити Marscoin «валютою світу». Наразі ще точно невідомо, коли саме Ілон Маск планує створити свій власний токен, однак Marscoin вже насправді давно існує.

Читайте також: 🤑 Стало відомо, що Tesla інвестувала $1,5 млрд у біткоїн — новий рекорд курсу

Хіба вже є Марскоїн?

Так, насправді Ілон Маск був не першим з цією ідеєю. Вже існує така криптовалюта й після заяв Маска її вартість досягла нового історичного максимуму — $2,5. Багато інвесторів сприйняли заяву мільярдера, як він вже створив свій власний токен. Вони почали шукати токен та завчасно його купляти, саме тому так збільшився попит на Марскоїн. Варто зазначити, що це вже не перша історія? Ілон Маск випадково збільшив акції однієї компанії на 1100%, коли акціонери не правильно розуміли слова Маска й інвестували гроші не туди.

Marscoin від Ілона Маска

На сайті Coinmarketcap навіть з’явилась позначка, що цей токен ніяк не пов’язаний з Ілоном Маском й з часом популярність Marscoin пішла нанівець. Наразі криптовалюта є на трьох невеликих біржах, а її капіталізація становить  приблизно $8 мільйонів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...