Реклама

😱 В Україні виставили на аукціон справжню в’язницю

А вже незабаром з'являться й нові лоти.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😱 В Україні виставили на аукціон справжню в’язницю
  1. Головна
  2. Місто
  3. 😱 В Україні виставили на аукціон справжню в’язницю
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
А вже незабаром з'являться й нові лоти.

В’язниця на аукціоні

Міністерство юстиції розпочало продаж в’язниць, які не експлуатуються, але на утримання яких держава витрачає кошти. Наразі вже виставили перший лот — Ірпінський виправний центр (№132), який розташований на Київщині. Вартість колишньої в’язниці становить 220 211 588 гривень.

Раніше міністр юстиції Денис Малюська повідомляв, що на місці колишніх місць позбавлення волі можна будувати заводи, житлові комплекси, торговельні центри та інші речі.

70% отриманих коштів з продажу в’язниць планують витратити на нові слідчі ізолятори, а інші 30% — відправляться до державного бюджету.

Ми розпочинаємо великий розпродаж в’язниць! Якщо хтось уже уявив, що на наші аукціони прийдуть інвестори і створять мережу в’язниць ЦРУ чи гігантських центрів БДСМ, то вимушений вас розчарувати, навряд чи ми натрапимо на таку екзотику. Не з нашим везінням

Денис Малюська, міністр юстиції
Читайте також: 🏡 В Італії продають будинки за €1 (знову!)

Також міністр раніше зазначив, що такі аукціони дозволять інвесторам отримати велику земельну територію з уже підведеними інженерними мережами.

За його словами наразі в Україні знаходяться 27 в’язниць, що взагалі не використовуються. Вже найближчим часом на аукціон виставлять й інші в’язниці.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...