Реклама

🗡 Netflix анонсував аніме-серіал за всесвітом Dota

Серіал вийде вже наступного місяця.
Čytaty latynkoju
🗡 Netflix анонсував аніме-серіал за всесвітом Dota
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🗡 Netflix анонсував аніме-серіал за всесвітом Dota
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Серіал вийде вже наступного місяця.

Серіал про Dota від Netflix

Стрімінговий сервіс Netflix анонсував вихід аніме-серіалу за мотивами гри Dota 2 від Valve. Сезон з 8 серій вийде 25 березня цього року.

Основою сюжету стане історія лицаря-дракона Девіона, який бореться зі злом на всій землі.

У Netflix вже розкрили декілька деталей серіалу — головний герой зустріне представника древніх драконів, який може вивергати полум’я, отруту та лід. Також у серіалі можна буде побачити принцесу Мірану, яка матиме таємне завдання.

А ще раніше Netflix анонсував? Netflix знімає серіал за грою Assassin’s Creed (оновлюється) у своєму офіційному акаунті в Twitter про зйомки майбутнього серіалу за іншою грою — Assassin’s Creed.

Читайте також: 🌚 Тест: який ви стрімінговий сервіс?

Серіал за Assassin’s Creed

Наразі ще точно невідомо, коли саме вийде серіал та які актори у ньому будуть. Також невідомо, яка саме гра стане основою для серіалу, чи це буде окремий сюжет, що відбувається у всесвіті відеогри.

Наразі вже відомі продюсери серіалу — Джейсон Олтман та Даніель Крейнік з Ubisoft. Вони вже раніше займались серіалом Mythic Quest (укр. «Міфічний квест») для стрімінгового сервісу Apple TV+. Загалом серіал отримав багато позитивних відгуків і його майже одразу подовжили на другий сезон. На сервісі IMDb шоу отримало оцінку 7,6/10 балів на базі 7 162 відгуків.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...