Реклама

👾 У Кореї здають кінотеатри для геймерів у оренду — нове джерело прибутку

Крім того, ця послуга вже також доступна й в інших країнах.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
👾 У Кореї здають кінотеатри для геймерів у оренду — нове джерело прибутку
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 👾 У Кореї здають кінотеатри для геймерів у оренду — нове джерело прибутку
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Крім того, ця послуга вже також доступна й в інших країнах.

Кінотеатри в оренду

Наразі через спалах вірусу COVID-19 усі кінотеатри працюють лишень на 50% від своїх можливостей. Половина місць у залах пустують, а у кінопрокаті вже давно не було цікавих прем’єр — це все вплинуло на попит глядачів і їхня кількість суттєво зменшилась.

Однак найбільша мережа кінотеатрів у Південній Кореї CGV знайшла вихід із цієї ситуації — вони дозволили геймерам брати в оренду цілі приміщення. Взяти в оренду можна приміщення на 100 чи 200 осіб — уся зала буде доступна лишень для вас й можна грати у відеоігри на великому екрані.

До 18:00 оренда зали для чотирьох людей на дві години коштуватиме $90 (приблизно 2 500₴), а у вечері ціна зростає до $135 (~3 750₴). Втім, аби пограти варто принести свої власні консолі, ігри та контролери.

За словами співробітника CGV Сеуна Ву Ханя, ідея здавати приміщення для геймерів виникла давно, оскільки фільми та відеоігри мають багато спільного.

Думаючи про те, як використовувати порожні кінотеатри, я помітив, що ігри сьогодні мають чудову графіку та добре структуровані історії, як і фільми. Вони мають аспект розповіді, тому, якщо хтось може насолоджуватися переглядом фільму в кінотеатрі, я подумав, що їм також сподобається ту грати в комп'ютерні ігри

Сеун Ву Хань, співробітник CGV
Читайте також: 🐷 Вчені навчили свиней грати у відеоігри — чому це важливо

Наразі приміщення кіно забронювали більш ніж 130 разів. Зазвичай це люди 30-40 років, однак іноді бувають й цілі родини.

Мережа CGV не єдина, що надає таку послугу. Кінотеатри Malco Theaters вже давно пропонують взяти свої зали в оренду для геймерів. Це можна зробити за 150$ за три години у кінотеатрах в Арканзасу, Кентуккі, Луїзіани, Міссісіпі, Міссурі та Теннессі. Як зазначив віце-президент Malco Theaters Карен Мелтон, ця послуга стає все популярнішою, однак ще не приносить значного прибутку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...