Реклама

👨🏼‍💻 IT Ring: у Києві пройде перший батл серед QA фахівців

Найсильніші у сфері QA зберуться 11 березня в івент-просторі PMHUB, щоб визначити найкращі ідеї та точки зору про майбутнє галузі.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
👨🏼‍💻 IT Ring: у Києві пройде перший батл серед QA фахівців
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 👨🏼‍💻 IT Ring: у Києві пройде перший батл серед QA фахівців
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Найсильніші у сфері QA зберуться 11 березня в івент-просторі PMHUB, щоб визначити найкращі ідеї та точки зору про майбутнє галузі.

IT Ring

Компанія Parimatch Tech запускає серію експертних поєдинків IT Ring.

Перша серія IT Ring присвячена QA. Експерти зійдуться в битві та будуть відстоювати свою думку про майбутнє індустрії тестування. Серед тем — чи потрібно галузі мануальне QA, як буде відбуватися автоматизація, які інструменти доступні вже тепер та багато іншого.

Як прокоментував QA Manager у Parimatch Tech Євген Рудев, у сфері QA наразі цікаві часи.

З одного боку, в галузі сформувалося багато висококласних фахівців, які легко можуть виявити найбільш неочевидні проблеми, а з іншого — багато завдань алгоритми вже виконують анітрохи не гірше за людей, витрачаючи набагато менше часу. Сучасний світ вимагає високої швидкості без втрати якості. Під час IT Ring ми з опонентом подискутуємо про те, чи залишиться місце для професії «ручного тестувальника» у світі тестування чи автоматизація захопить цю сферу повністю»

Євген Рудев, QA Manager у Parimatch Tech

Свої аргументи наведуть:

  • Юрій Мисливець, Parimatch Tech, і Ольга Малініна, Web Entertainment LTD, «Тестувальник: помічник програміста чи адвокат замовника?»
  • Євген Рудев, Parimatch Tech, і Юрій Малий, Ex-Kyivstar, «Автоматизоване тестування — майбутнє чи хайп?»
  • Сергій Подгоров, Parimatch Tech, і Антон Мужайло, GlobalLogic Ukraine

Для серії івентів у PMHUB ми обладнаємо професійний ринг, на якому не буде місця для компромісів. Ми хочемо влаштувати не просто розмову, а справжню «битву думок» — щоб розвіяти всі непорозуміння й сумніви. Упевнена, такого ще ніхто не бачив

Надія Семененко, івент-продюсерка Parimatch Tech

Старт поєдинку — о 17:00 11 березня. Івент можна буде відвідати фізично в PMHUB або подивитися онлайн-трансляцію на YouTube. Купити квиток на офлайн-подію або зареєструватися на віртуальний перегляд можна за посиланням. Усі зібрані кошти будуть перераховані до благодійного фонду Parimatch Foundation на відкриття нових спортивних груп для дітей з інвалідністю.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...