Реклама

💝 Дослідження: як українці святкують День святого Валентина

Більша частина українців відзначають це свято.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
💝 Дослідження: як українці святкують День святого Валентина
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 💝 Дослідження: як українці святкують День святого Валентина
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Більша частина українців відзначають це свято.

День святого Валентина в Україні

Picodi.com провели дослідження та дізнались, що українці та українки хочуть отримати на День Закоханих, скільки грошей готові витратити на подарунки та чи вгадають бажання своїх других половинок.

День святого Валентина користується великою популярністю в Україні: 84% опитаних українців вказали, що відзначають це свято. Зробити подарунок своїй другій половинці збираються 88% анкетованих, що на 4% більше тих, хто взагалі хоче святкувати День всіх закоханих. Мабуть, попри свої погляди, українці вважають, що все одно в цей день варто приділити увагу коханій людині й зробити подарунок.

День святого Валентина в Україні

Що українці планують дарувати

Чоловіки найчастіше вибирають варіанти, такі як вечеря в ресторані (19%) і квіти (16%). Своєю чергою жінки найчастіше в подарунок купують парфуми (15%) та одяг (15%).

Читайте також: 💁🏼‍♀️ У Києві планують створити інклюзивний чат для анонімного спілкування людей

Для жінок найбажанішими виявилися: косметика, парфуми та квіти. Чоловіки ж хотіли б отримати щось з електроніки, вечерю в ресторані або новий парфум.

Найбільш невдалими подарунками жінки вважають алкоголь, спортивні товари, м’які іграшки, листівки й настільні ігри. Чоловіки своєю чергою також не зрадіють м’якій іграшці (22%), а також квітам (19%) й алкоголю (18%).

14 лютого в інших країнах

Крім цього ми розглянули фінансовий аспект свята. В середньому українці витрачають на подарунки в День св. Валентина 971 ₴, при цьому чоловіки витрачають більше ніж жінки (1 328 ₴ проти 839 ₴).

День святого Валентина в Україні

Серед жителів держав, в яких проводилося опитування, найщедрішими виявилися громадяни Гонконгу (124 $), Великобританії (117 $) та Ірландії (112 $). Україна (34 $) посіла 35 місце з 38.

В Україні у 2021 році найбільше закохані бажають отримати в подарунок вечерю в ресторані (чоловіки) і парфуми (жінки). Поляки поділяють смаки українців у цьому питанні. У Німеччині чоловіки дарують своїм коханим парфуми, а у відповідь отримують подарунок ручної роботи.

Детальніше ознайомитись з дослідженням Picodi можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...