Реклама

🍸 I Miss My Bar: створили сайт-симулятор для тих, хто сумує за шумом у барах

Сайт має дуже великий попит.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🍸 I Miss My Bar: створили сайт-симулятор для тих, хто сумує за шумом у барах
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🍸 I Miss My Bar: створили сайт-симулятор для тих, хто сумує за шумом у барах
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Сайт має дуже великий попит.

I Miss My Bar

Через спалах вірусу COVID-19 люди повинні знаходитись на самоізоляції під час карантину. Звичайно, багато закладів працюють, однак їхня робота відрізняється від тієї, що була раніше.

Люди перевели майже кожен аспект свого життя в онлайн — робочі зустрічі замінили зум-коли, спілкування з друзями за допомогою відеомесенджерів, навіть концерти? Massive Attack виступить на фестивалі в Minecraft — конкуренція Fortnite почали проводити у відеоіграх. І відтепер спеціально для тих, хто сумує за барами та іншими громадськими закладами, створили сайт I Miss My Bar. За допомогою цієї платформи можна відчути ту саму атмосферу до пандемії — шум закладу, гучні розмови та інші речі.

I Miss My Bar

Читайте також: 🏔 Максимальна самоізоляція: 3 історії людей, які відправились в соло-похід у гори

Головною перевагою I Miss My Bar є те, що можна навіть налаштовувати гучність вечірки: трішки більше дзвонів бокалів, трішки менше розмов. Можна обирати навіть різноманітні режими, наприклад, ефект дощу за вікном.

Наразі цей сайт має такий великий попит, що сервіси навіть не витримують кількість відвідувачів. Однак не переймайтесь, зачекайте трішки й черга дійде і до вас.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...