Реклама

🤩 Актори з «Гри престолів» зіграють у серіалі за грою The Last of Us

Це вже офіційне підтвердження акторів.
Čytaty latynkoju
wall.alphacoders.com
🤩 Актори з «Гри престолів» зіграють у серіалі за грою The Last of Us
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🤩 Актори з «Гри престолів» зіграють у серіалі за грою The Last of Us
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Це вже офіційне підтвердження акторів.

Серіал The Last of Us

Телеканал HBO обрав акторів, що зіграють головні ролі у серіалі за грою The Last of Us. У ролі контрабандиста Джоела виступить чилійсько-американський актор Педро Паскаль, а образ Еллі зіграє 17-річнка акторка Белла Рамсі. Цю інформацію вже підтвердив креативний директор гри Ніл Дракманн — він привітав акторів з їхніми новими ролями.

Раніше очікувалось, що роль Джоела виконає Махершала Алі, який також відомий за серіалом «Справжній детектив» (True Detective) та фільмом «Зелена книга» (Green Book). Однак ці чутки не підтвердилися.

Серіал The Last of Us

Педро Паскаль та Белла Рамсі

Наразі точно відомо, що серіал знімуть лише за першою частиною гри The Last of Us. Щоправда, сюжет можуть трішки змінити. Сценаристом серіалу стане автора «Чорнобиля» Крейг Мейзін.

З першого разу, коли я сів поговорити з Крейгом, я був однаково вражений як Крейговим підходом до нарративу, так і його любов'ю та глибоким розумінням The Last of Us

Ніл Дракманн, віце-президент Naughty Dog

Про сюжет

Грибок, який широко використовувався у косметології, почав мутувати та викликав масштабну пандемію. Мільйони людей загинули, а інші перетворилися на зомбі. Люди, під загрозою вимирання, намагаються вижити, воюють між собою за ресурси.

Головний герой, 40-річний Джоел, який займається контрабандою, отримує завдання — вивезти дівчинку Еллі з Бостона, що контрольований військовими, до бази «Цикад», впливової повстанської групи.

Подорож, яка мала б бути нескладним завданням, перетворюється на важкий шлях з багатьма перешкодами та поворотними моментами у долях героїв.

Читайте також: 🧟‍♂️ The Last of Us Part II високо оцінили критики

Чому The Last of Us — культова?

Студія Naughty Dog, яка розробила гру, відома своїм специфічним підходом до розробки відеоігор. Завдяки скрупульозному підходу до деталей, неймовірному саундтреку та іншим аспектам, в The Last of Us гравець здатен повністю відчути атмосферу безнадійного, покинутого, постапокаліптичного світу, населеного лише монстрами та людьми, які вимушені боротися за своє виживання.

The Last of Us отримала безліч престижних винагород у світі відеоігор та стала цілим культурним явищем. Продовження гри — один із найочікуваніших релізів цього року.

Чим відомий Крейг Мейзін?

Американський сценарист, режисер та продюсер, Крейг Мейзін прославився минулого року своєю багатосерійною драмою «Чорнобиль» про аварію на ЧАЕС.

«Чорнобиль» розповідає про події, що розгорнулися за день до, під час та впродовж кількох місяців після катастрофи. За неймовірний рівень художнього виконання «Чорнобиль» отримав? Серіал «Чорнобиль» отримав «Золотий глобус» як кращий мінісеріал «Золотий глобус», «Еммі» та ще багато престижних премій.

Вихід серіалу викликав масштабний резонанс. Багато людей цікавилося, наскільки правдиво реальні події передані у шоу — навіть лікарка Алла Шапіро, котра була у складі однієї з перших груп, які відправили до Чорнобиля, коментувала☢️ Українська лікарка розповіла Vanity Fair, наскільки реалістичний серіал «Чорнобиль». Відео події серіалу.

«Чорнобиль» також спричинив сплеск інтересу до теми аварії на ЧАЕС — ось що ще можна почитати☢️ «Чорнобиль» від HBO закінчився – що ще почитати та подивитися на цю тему на додачу до серіалу. За повідомленнями деяких турфірм, попит на екскурсії до Зони відчуження зріс на 30-40% саме після виходу серіалу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...