Реклама

☠️ Металіст змайстрував гітару зі справжнього скелету людини

Найбрутальніша гітара всіх часів.
Čytaty latynkoju
☠️ Металіст змайстрував гітару зі справжнього скелету людини
  1. Головна
  2. Креатив
  3. ☠️ Металіст змайстрував гітару зі справжнього скелету людини
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Найбрутальніша гітара всіх часів.

Гітара зі скелета

Греко-американський музикант Prince Midnight зробив найнезвичайніший музичний інструмент, який годі тільки уявити — гітару зі скелета людини. Матеріалом для гітари з назвою Skelecaster стали рештки померлого дядька музиканта.

Як зазначає сам Prince Midnight, саме його дядько свого часу надихнув його займатись важкою музикою. Гітара — це дань пошани музиканта своєму родичеві.

Гітара зі скелета

Багато з вас знають, що мій дядько Філіп був ще тим металістом. Він дуже вплинув на мене. Я довго не міг вирішити, що робити з його рештками, поки одного дня в голову не прийшла ідея зробити з дядечки Філіпа гітару. Тепер він буде лабати всю вічність

Prince Midnight
Читайте також: 🎹 У Німеччині органний концерт триватиме 639 років — якщо вам нікуди не треба поспішати

За словами музиканта, його дядько загинув у автокатастрофі багато років тому. Спочатку його тіло хотіли кремувати, однак у Греції, де він і мешкав, це засуджує ортодоксальна релігія.

Врешті рештки вирішили передати до місцевого коледжу, де б студенти могли вивчати анатомію скелету.

Більш ніж 20 років рештки допомагали у навчанні, але потім вони стали непотрібними і їх зберігали у ящику. Про це дізнався племінник та вирішив зробити з решток те, що міг хотіти його дядько.

У Instagram музиканта можна переглянути процес створення гітари. Зокрема він зазначає, що «свердління кісток має значно гірший запах, аніж паяння дротів».

Також він вже навіть виконав декілька пісень на такому незвичному музичному інструменті — пісню Transylvanian Hunger норвезького блек-метал гурту Darkthrone.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...