Реклама

📱 Telegram став найбільш завантажуваним застосунком у світі — випередив TikTok

Telegram став найпопулярнішим застосунком серед неігрових програм.
Čytaty latynkoju
📱 Telegram став найбільш завантажуваним застосунком у світі — випередив TikTok
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 📱 Telegram став найбільш завантажуваним застосунком у світі — випередив TikTok
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Telegram став найпопулярнішим застосунком серед неігрових програм.

Популярність Telegram

Як передає аналітична компанія Sensor Tower, месенджер Telegram став найбільш завантажуваним застосунком у світі серед користувачів смартфонів. Загалом програму завантажили більш ніж 63 мільйони разів, що у 3,8 раза більше, аніж у січні минулого року.

Серед власників iOS Telegram посів четверте місце за популярністю, а у користувачів Android месенджер знаходиться на першому місці. Найбільше застосунок завантажували користувачі з Індії (24%) та Індонезії (10%).

Telegram випередив TikTok, який загалом завантажили 62 мільйони разів. Особливий попит TikTok має у Китаї (17%, там є локальна версія програми — Douyin) та США (10%).

Популярність Telegram

А ось на третьому місці рейтингу можна побачити ще один месенджер — Signal. Щоправда, точна кількість завантажень програми залишається невідомою.

Читайте також: 📈 Дохід ByteDance, творців TikTok, подвоївся до $35 млрд

Нещодавно у WhatsApp змінили політику конфіденційності, яка передаватиме дані користувачів Facebook — це й визвало велике обурення у людей.

Вони почали шукати альтернативи месенджеру й це суттєво вплинуло на попит Telegram та Signal. За повідомленням Sensor Tower лишень за один тиждень кількість завантажень Signal збільшилась на 4 200%, а Telegram на 91%.

Варто зазначити, що на популярність месенджера Signal також вплинув Ілон Маск. Він один своїм твітом звернув увагу на застосунок та навіть ввів в оману багатьох інвесторів, детальніше про цю історію ви можете дізнатись у нашому матеріалі? Ілон Маск випадково збільшив акції однієї компанії на 1100%.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...