Реклама

📈 Акції фонду, що інвестує в канабіс, здорожчали на 9500%

А ще нещодавно компанія знаходилась на межі банкрутства.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
📈 Акції фонду, що інвестує в канабіс, здорожчали на 9500%
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 📈 Акції фонду, що інвестує в канабіс, здорожчали на 9500%
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
А ще нещодавно компанія знаходилась на межі банкрутства.

Інвестиції у канабіс

Акції канадської інвестиційної компанії Nabis Holdings збільшились на 9 500% лишень за кілька днів. Вартість акцій піднялась з одного канадського цента до 96, а наразі ринкова капіталізація компанії становить приблизно $2,8 мільйона.

Компанія Nabis Holdings відома як фонд, що здебільшого інвестує в нерухомість та індустрію рекреаційного канабісу в США й інших країнах.

Крім того, Nabis Holdings має дочірню компанію Perpetual Healthcare, яка нещодавно отримала ліцензію від Міністерства охорони здоров’я штату Арізона. Відтепер Perpetual Healthcare може продавати медичний канабіс, а також виробляти різноманітні продукти із цієї рослини.

Читайте також: 🤑 GameStop прогнозували банкрутство, однак користувачі Reddit збільшили вартість її акцій на 90%

Такий попит був обумовлений тим, що компанія знаходилась на межі банкрутства. Аби якось погасити борги в $35 мільйонів, Nabis Holdings випустили облігації та ще 3,7 звичайних акцій. Це дозволило компанії відновити свій стан на біржі.

Втім, такий успіх не залишився непомітним для регуляторів — вони вирішили скасувати всі угоди компанії з 27 січня по 2 лютого. Своє рішення вони пояснили тим, що це дозволить «захистити цілісність ринку».

Nabis Holdings вже відреагували на таку заяву та звернулись безпосередньо до самої біржі та канадського регулятора й наразі ведуть перемовини.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...