Реклама

🤤 У Києві створять гастрономічні тури містом

Крім того, планують створити ознайомчі семінари та тренінги про гастрокультуру Києва.
Čytaty latynkoju
🤤 У Києві створять гастрономічні тури містом
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 🤤 У Києві створять гастрономічні тури містом
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Крім того, планують створити ознайомчі семінари та тренінги про гастрокультуру Києва.

Гастрономічні тури Києвом

Як повідомила начальниця Управління туризму та промоцій Києва Марина Радова, вже протягом цього року у столиці планують створити гастрономічні тури.

Також вона зазначила, що наразі саме той час, коли можна ґрунтовно опрацювати до дрібниць усі деталі, щоб оновити міські гастрономічні та кулінарні тури з урахуванням сучасних потреб киян та гостей міста.

Ми маємо на меті зробити так, щоб гастрономічний туризм столиці України, виріс в окрему індустрію, став візитівкою міста, а також органічно вписався в діловий, подієвий, історичний та інші види туризму

Марина Радова, Начальниця Управління туризму та промоцій Києва

За планами міста створити не тільки гастрономічні тури, а й ознайомчі семінари та тренінги про гастрокультуру Києва.

Нещодавній локдаун суттєво вплинув на обороти закладів громадського харчування — в перші три дні локдауну виторг закладів знизився? Як локдаун вплинув на обороти закладів — дослідження Poster в середньому на 25% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Читайте також: 🚠 Канатна дорога об’єднає два береги Києва — концепт

Локдаун та заклади

Під час локдауну найбільший спад прибутку спостерігається у ресторанів – 58% і барів – 51% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Кафе і кальянні втратили 40% і 39% виторгу відповідно. Пекарні – 37%, піцерії – 23%, фастфуд – 14%, кондитерські – 16%, а кав’ярні – 12% від торішніх продажів.

Гастрономічні тури Києвом

Заклади, які минулого року орієнтувалися тільки на доставку, в зимовий локдаун виросли на 5%. А бізнес суші-барів і зовсім показав зростання на 25%.

Як зазначив співзасновник і CEO компанії з автоматизації закладів Poster Родіон Єрошек, під час першого локдауну оберти знизилися відразу ж у всіх без винятку типів бізнесу, включаючи доставку. За його словами це було обумовлено не розумінням термінів карантину, відсутністю налагоджених процесів доставки та інформаційною панікою — все це зменшило прибуток закладів громадського харчування до 26%.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...