Реклама

📙 Microsoft представила освітні рішення на BettFest2021

Компанія зазначила, що пандемія суттєво вплинула на майбутнє освіти.
Čytaty latynkoju
📙 Microsoft представила освітні рішення на BettFest2021
  1. Головна
  2. Техно
  3. 📙 Microsoft представила освітні рішення на BettFest2021
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія зазначила, що пандемія суттєво вплинула на майбутнє освіти.

BettFest 2021 — це щорічна конференція про освіту, яка цього разу пройшла онлайн з 20 по 22 січня. Темами цьогорічної конференції стали лідерство, цифрова інклюзивність та стале майбутнє.

Що цікавого сказали на конференції

На думку віце-президентки компанії Барбари Голцапфел, у освіті необхідно зробити пріоритет на соціально-емоційному аспекті навчання, а також когнітивних та технічних навичках учнів.

Важливо, що під час руху вперед та перевтіленні навчання ми фокусувалися на конкретному учні і його критичних навичках, робили пріоритет на соціальній та емоційній освіті, створювали безпечне середовище для всіх учнів

Барбара Голцапфел, віце-президентка Microsoft з освіти

Це доводить нещодавне дослідження McKinsey & Company, де саме ці вміння були названі серед найбільш затребуваних серед працедавців. Так само, вони допоможуть учням адаптуватися до віддаленного навчання.

Також було зазначено, що майже половина учнів та студентів відчули, що пандемія погіршила їхню залученість до навчання. 60% викладачів помітили падіння залученості студентів. 60% студентів відчувають психологічні проблеми, пов’язані з пандемією та віддаленим навчанням.

Продукти Microsoft

Компанія анонсувала кілька нових продуктів, які допомагатимуть у освіті.

Серед них Reflect, який дозволяє викладачам використовувати Microsoft Teams для зв’язку з окремими студентами «один-на-один», щоб дізнатися їхню думку стосовно певних тем, таких як віддалене навчання, домашні завдання, події та що відбувається у їхніх громадах.

Beedle — всеохоплюючий набір освітніх інструментів для вчителів, що дозволять їм керувати освітнім процесом не виходячи з Microsoft Teams. У набір входить інтерактивний клас, щоденник, денне планування, календар, інструменти контролю відвідуваності тощо.

Dugga — інструмент для контролю успіхів у навчанні. Він містить в собі можливості для всіх тестів, екзаменів, оцінки домашніх робіт та завдань тощо.

Також компанія показала кілька десятків інших цікавих продуктів, які можуть стати в нагоді у освітньому процесі. Повний список можна подивитися за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...