Реклама

🤓 Xiaomi запатентували окуляри, що лікують депресію та головний біль

Втім, невідомо, коли саме з'являться такі окуляри у продажу.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤓 Xiaomi запатентували окуляри, що лікують депресію та головний біль
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤓 Xiaomi запатентували окуляри, що лікують депресію та головний біль
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Втім, невідомо, коли саме з'являться такі окуляри у продажу.

Смарт-окуляри Xiaomi

Як передає Gizmochina, Beijing Xiaomi Mobile Software Co. зробила заявку на винахід розумних окулярів, що допомагатимуть із депресією та навіть головним болем.

Очікується, що пристрій генеруватиме звукові сигнали, електромагнітні хвилі, а також світлове випромінювання — саме це й допомагатиме у лікуванні різноманітних розладів та психічних захворювань.

Ґаджет випромінюватиме спеціальне світло, яке майже непомітне для людського ока, однак все ж впливає на самопочуття. Точних деталей, щодо особливостей роботи сервісу ще немає. У компанії ще не повідомили, яка буде ефективність пристрою та чи зможуть вони потенційно замінити інші відомі методи лікування.

Смарт-окуляри Xiaomi

Зображення патенту

Варто зазначити, що це лише патент технології, тому коли саме очікувати на вихід таких окулярів від Xiaomi невідомо. Існує навіть можливість, що патент так і залишиться нереалізованим.

Читайте також: 🤑 Капіталізація Xiaomi склала більш ніж $100 млрд

Також нещодавно Xiaomi презентували безконтактну зарядку, що працює на відстані кількох метрів.

Mi Air Charge

Китайська компанія Xiaomi анонсувала? Xiaomi презентували безконтактну зарядку, що працює на відстані кількох метрів технологію Mi Air Charge, яка дозволяє заряджати телефони та інші ґаджети без дротів. Згідно із заявою компанії така зарядка працюватиме навіть на відстані декількох метрів й навіть фізичні перешкоди не впливають на роботу Mi Air Charge.

Одночасно можуть заряджатись одразу декілька пристроїв. Mi Air Charge може самостійно визначати місцеположення техніки та відправляти спеціальні хвилі для зарядки. Зарядка виглядає як коробка, всередині якої є 144 антени, що й передають хвилі, які заряджають.

Mi Air Charge

У Xiaomi сподіваються, що з часом ця технологія загалом замінить звичні способи зарядки за допомогою дротів.

Щоправда, у коментарі The Verge Xiaomi підкреслили, що це лише попередня презентація нової технології — принаймні протягом цього року точно не буде повноцінного релізу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...