Реклама

👅 Учасник легендарного гурту KISS придбав Dogecoin та XRP

Джин Сіммонс вже давно відомий у криптоіндустрії.
Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
👅 Учасник легендарного гурту KISS придбав Dogecoin та XRP
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 👅 Учасник легендарного гурту KISS придбав Dogecoin та XRP
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Джин Сіммонс вже давно відомий у криптоіндустрії.

Джин Сіммонс з KISS та криптоіндустрія

Джин «Демон» Сіммонс, басист глем-метал гурту 1970-х років KISS є давнім поціновувачем криптовалют. Ще з 2017 року відомо, як він почав інвестувати у біткоїн.

І ось Джин Сіммонс повідомив у своєму Twitter, що він збільшив свій перелік криптовалют одразу на декілька нових токенів. Нещодавно DOGE мала особливий попит? Ціна на Dogecoin підстрибнула на 70% через події з GameStop — інвестори почали активно цікавитись криптовалютою й інвестувати у неї. На тлі цих новин DOGE збільшилась на більш ніж 100%.

Саме тому музикант обрав Dogecoin та XRP.

Щоправда, він не зазначив, скільки саме криптовалюти він придбав. Однак музикант підкреслив, що його рішення не є порадою чи закликом до інвестицій у цю криптовалюту.

Про музиканта

Джим Сіммонс є одним із засновників гурту KISS, концерти яких вважаються одними з дуже видовищних у світі. Під час своїх виступів вони використовують неймовірну кількість піротехніки та спецефектів.

Кожен учасник гурту має псевдонім та власну роль — Джим Сіммонс є «Демоном», він дихав полум’ям та плювався штучною кров’ю. Образи музикантів стали культовими у масовій культурі, що своєю чергою надихнуло багатьох інших музикантів займатись творчістю — Black Veil Brides, Tokio Hotel та інших.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...