Реклама

Як правильно знімати макіяж з очей?

Макіяж — це майже найголовніший жіночий ритуал, який допомагає підкреслити природну красу, зробити зовнішність більш ефектною та приховати косметичні недоліки. Існує безліч методів та правил нанесення косметики, яких ми намагаємося дотримуватися.
Čytaty latynkoju
Як правильно знімати макіяж з очей?
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. Як правильно знімати макіяж з очей?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Макіяж — це майже найголовніший жіночий ритуал, який допомагає підкреслити природну красу, зробити зовнішність більш ефектною та приховати косметичні недоліки. Існує безліч методів та правил нанесення косметики, яких ми намагаємося дотримуватися.

Макіяж – це майже найголовніший жіночий ритуал, який допомагає підкреслити природну красу, зробити зовнішність більш ефектною та приховати косметичні недоліки. Існує безліч методів та правил нанесення косметики, яких ми намагаємося дотримуватися. Але так мало уваги приділяємо очищенню шкіри, а дарма. Безумовно, після напруженого робочого дня або гучної вечірки так не хочеться навіть думати про зняття макіяжу. Здається, що може статися з обличчям, якщо вчасно не змити косметику? Спочатку ви можете навіть не помітити ніяких змін, але шкіра обличчя це відчує одразу та при першій же можливості відреагує висипанням, запаленнями й не тільки.

6013cfbe37493.png

Чому важливо знімати макіяж

Очищення шкіри – дуже важливий процес, яким не можна нехтувати. Всі добре знають, що тональний крем, пудра, хайлайтер та інша косметика здатні закупорювати пори. В них накопичується шкірний себум та забруднення, які призводять до подразнень, тьмяного кольору, втрати пружності й навіть до появи зморшок. Навіть якщо ви не робите макіяж, все одно слід очищати шкіру кожного вечора.

Під час демакіяжу особливу увагу треба приділяти ділянці навколо очей, адже шкіра там дуже тонка, практично позбавлена сальних залоз та, як правило, більш суха ніж решта дерми. Тому неправильний догляд може призвести до появи перших ознак старіння, від яких буде не так легко позбутися.

6013d0178f53a.png

Тож як правильно знімати макіяж з очей? Ми підготували для вас декілька порад, які допоможуть прибрати залишки косметичних засобів з найделікатнішої ділянки на обличчі.

  1. Ні в якому разі не намагайтеся стерти косметику рухами зі сторони в сторону. Таким чином ви ризикуєте розтягнути й без того тонку шкіру та зробити на ній заломи, що згодом можуть перерости у справжнісінькі зморшки;
  2. Нанесіть на ватні диски косметичний засіб для демакіяжу. Прикладіть ненадовго до закритих очей, таким чином підводка, тіні та туш буде легше зняти. Видаляти залишки косметики з верхніх повік слід рухами від перенісся до протилежного краю очей, а з нижніх – у зворотному напрямку;
  3. Використовуйте лише спеціальні засоби для зняття макіяжу з очей, адже вони містять поживні речовини, що підтримують тургор шкіри, зволожують її та попереджують появу зморшок.

Насправді нічого складного немає, варто лише не забувати про щоденний догляд.

6013cfe91868e.png

Який засіб для зняття макіяжу з очей вибрати

Варто зазначити, що правильно підібрані косметичні засоби для демакіяжу дозволять не турбуватися про красу вашої шкіри. Вони допоможуть зберегти її сяючою, здоровою та без ознак старіння.

Рекомендуємо звернути увагу на міцелярну воду для видалення макіяжу MICELLAR WATER LASH WASH. Це клінічно протестований професійний засіб від провідного бренду RevitaLash® Cosmetics. Він м’яко та водночас ефективно очищує шкіру, заспокоює її, дарує відчуття легкості та свіжості. У складі немає агресивних компонентів, які негативно впливають на стан дерми. Ця міцелярна вода не викликає подразнень і є повністю гіпоалергенною, тому відмінно підійде жінкам, які схильні до алергічних реакцій на косметичні засоби.

З MICELLAR WATER LASH WASH ви можете робити будь-який макіяж очей, навіть водостійкий. Він легко й швидко прибере залишки косметики, потурбується про здоров’я та красу вашої шкіри. Довіряйте лише перевіреними та якісними засобами для зняття макіяжу, адже саме вони стоять на сторожі вашої молодості та привабливості!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...