Реклама

🤔 «Ніщо»: співзасновник OnePlus створив технологічну компанію Nothing — що це

Очікується, що компанія матиме великий спектр продуктів, які згодом об'єднають в одну екосистему.
Čytaty latynkoju
🤔 «Ніщо»: співзасновник OnePlus створив технологічну компанію Nothing — що це
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🤔 «Ніщо»: співзасновник OnePlus створив технологічну компанію Nothing — що це
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Очікується, що компанія матиме великий спектр продуктів, які згодом об'єднають в одну екосистему.

Про Nothing та плани компанії

Минулого року Карл Пей (Carl Pei), один зі співзасновників OnePlus, покинув компанію та заснував свій новий бренд під назвою «Ніщо» (англ. Nothing). Сама компанія позиціонує себе як «технологічна компанія для споживачів».

Nothing вже підтримали багато інвесторів, серед яких є винахідник iPod Тоні Фаделл, співзасновник Twitch Кевін Лін та генеральний директор Reddit Стів Хаффман. Очікується, що перші продукти компанії випустять вже цього року.

За словами Карла Пея, місія Nothing — це «усунути будь-які бар’єри між людьми та технологіями, аби було безперешкодне цифрове майбутнє».

Ми віримо, що найкращі технології є красивими й водночас природніми та інтуїтивно зрозумілими у використанні. Достатній розвиток посуне технології на другий план та взагалі зробить непомітними

Карл Пей, Засновник Nothing
Читайте також: 📈 Дохід ByteDance, творців TikTok, подвоївся до $35 млрд

Щоправда, наразі точно невідомо, які саме продукти вироблятиме Nothing. Однак Карл Пей зазначив, що це будуть технології одразу з різних категорій, аби з часом можна було створити єдину екосистему.

Торік Wired повідомив, що нова компанія Карла Пея може зосередитись на музичних пристроях — навушниках, колонках та інших речах. Втім, засновник Nothing спростував це й повідомив, що компанія матиме значно ширший перелік продуктів.

У коментарі The Verge Карл Пей зазначив, що спочатку Nothing отримуватиме основний дохід з продажу пристроїв, а не з системи передплат на сервіси чи програмне забезпечення. Також Nothing протягом першого часу замовлятиме окремі компоненти в інших компаній, а вже згодом вироблятиме свої пристрої абсолютно самостійно.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...