Реклама

Захисти свої права інтелектуальної власності швидко, надійно, дешево!

Čytaty latynkoju
Захисти свої права інтелектуальної власності швидко, надійно, дешево!
  1. Головна
  2. Техно
  3. Захисти свої права інтелектуальної власності швидко, надійно, дешево!
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Сьогодні в Інтернеті можна легко знайти та вигідно придбати будь-що, чого Ви наразі потребуєте, і безперешкодно цим користуватися. Не завжди це законно, але дешево та необхідно. Наприклад, фільми, пісні, книги, зображення, ігрові акаунти саме в той момент, коли є потреба їхнього використання, а платити зовсім не хочеться. В мережі продають не тільки побутові товари для Вашого дому та родини, а й будь-які об’єкти інтелектуальної власності, у яких є офіційні автори.

Якщо Ви є власником якогось твору, що незаконно продається, то можна з упевненістю стверджувати, що Ви не в захваті від такого способу поширення Вашого продукту, бо заслужена винагорода йде до кишені шахраїв. Саме регулюванням цього питання займаються численні штати юридичних департаментів, а самі власники гублять гроші і через шахраїв, і через витрати на роботу юристів.

Саме для цього і був створений Lawyerd!

Lawyerd! надає можливість правовласникам видалити порушуючий інтелектуальну власність ресурс з мережі Інтернет за один клік.

Щоденно забезпечуючи захист інтелектуальної власності в Інтернеті в GameDev компанії, Макушинський Ігор, засновник, зрозумів, що цикл захисту можна повністю автоматизувати, тим самим створити можливість кожному правовласнику захистити свої права інтелектуальної власності в Інтернеті самостійно, швидко та дешево.

Lawyerd! має складну структуру, поєднуючи в собі декілька парсинг систем, які  автоматично знаходять порушуючу особу та відповідні засоби комунікації, додають докази порушення, формують скаргу та надсилають фінальний документ уповноваженій особі всього за 5 секунд.

Лише в 2020 році за допомогою Lawyerd! було заблоковано понад 10 000 порушуючих ресурсів в мережі Інтернет (сайти, оголошення, відео, групи), а клієнти Компанії збільшили свій прибуток на 15%.

Lawyerd! хоче змінити статус кво, та нарешті зробити Інтернет тим місцем, де кожен поважає права інтелектуальної власності іншого.

Наразі, Lawyerd! став найкращою інновацією в сфері legal tech в 2020 році в Україні та отримав гранти від Hague Institute for Innovation of Law та Polish-Ukrainian Startup Bridge. В лютому Lawyerd! буде представляти Україну на Innovating Justice Forum 2021 в Гаазі.

Кінцевою ціллю команди є створення умов для кожного правовласника, за яких би захист прав інтелектуальної власності перестав бути дорогою забаганкою, а став побутовою необхідністю та допоміг кожному захистити свої права швидко, надійно, дешево!

Lawyerd! працює з GameDev компаніями та компаніями, які розробляють програмне забезпечення, та надає можливість протягом місяця безкоштовно скористатися послугами платформи.

Скористатись послугами Lawyerd! можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...