Реклама

💼 Coinbase: все більше інституційних інвесторів обирають Ethereum — чому

За минулий рік вартість ETH збільшилась на 487%.
Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
💼 Coinbase: все більше інституційних інвесторів обирають Ethereum — чому
  1. Головна
  2. Новини
  3. 💼 Coinbase: все більше інституційних інвесторів обирають Ethereum — чому
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
За минулий рік вартість ETH збільшилась на 487%.

Попит на Ethereum серед інвесторів

За минулий рік криптовалюта встановила свій статус нового класу активів серед інституційних інвесторів. Більшість з них обирали біткоїн, однак у Coinbase впевнені, що вже цього року ситуація може докорінно змінитись й все більше великих інвесторів надаватимуть перевагу саме альткоїну.

Наприкінці 2020 та початку 2021 року всі споглядали ралі біткоїна — він поставив нову рекордну позначку у $42 тисячі.

Однак в цей же час Ethereum не пас задніх і його вартість збільшилась на 487% за рік. Під час написання цієї новини ціна за один ETH становить $1 340.

У Coinbase зазначають, що однією з переваг Ethereum над біткоїном для інвесторів є те, що його мережа ETH-блокчейну має більшу кількість проєктів.

Читайте також: 🔮 Розумний Ефір: розбираємось, що таке Ефіріум

Одні лише DeFi-проєкти на Ethereum збільшились в більш ніж 25 разів за останній рік й наразі вони мають активи на суму понад 25 мільярдів доларів.

На додаток, Ethereum має найамбітніше оновлення мережі — Ethereum 2.0,? Ethereum 2.0: чого очікувати від нової версії розповів Віталік Бутерін — покращення пропускної здатності яке замінить в ETH протокол Proof of Work (PoW) на Proof of Stake (PoS)??‍? Майнінг криптовалют: як саме це працює і скільки можна заробляти?. Таке оновлення передбачає покращення швидкості та загалом збільшить масштаби мережі.

Головний аналітик компанії Messari Раян Уоткінс також поділяє таку думку? У 2021 році інституційні інвестори перейдуть на Ethereum щодо популярності ETH серед інституційних інвесторів.

Як він зазначив, цьому дуже посприяє запуск ETH-ф’ючерсів на СМЕ (Чиказькій товарній біржі) — це є прямим показником популярності криптовалюти серед великих інвесторів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...