Реклама

🛩 Boeing випустить перший літак на біопаливі до 2030 року

А до 2050 року компанія зменшить свої викиди вуглекислого газу на 50%.
Čytaty latynkoju
🛩 Boeing випустить перший літак на біопаливі до 2030 року
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🛩 Boeing випустить перший літак на біопаливі до 2030 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
А до 2050 року компанія зменшить свої викиди вуглекислого газу на 50%.

Літаки Boeing на біопаливі

Boeing — це одна з найбільших світових аерокосмічних корпорацій. Їхні літаки Boeing 737 є одними з найпопулярніших у світі. А за даними 2019 року приблизно кожні п’ять секунд у світі злітає чи сідає один літак компанії.

Відтак корпорація прийняла рішення зробити свій транспорт максимально екологічним — вони планують випускати літаки, що працюватимуть на біопаливі.

Читайте також: 🪵 Науковці навчились вирощувати дерево у пробірках — це збереже ліси

У Boeing також зазначили, що раніше вони вже намагались використовувати екологічне паливо. Втім найкращий можливий результат досягли при комбінації реактивного та біопалива — за пропорціями приблизно 50 на 50. Таке рішення обумовлено тим, що компанія планує до 2050 року скоротити викиди вуглекислого газу на 50% в порівнянні з рівнем 2005 року.

Біопаливо можуть виробляти з рослин, сільськогосподарських, лісових чи побутових відходів, що вже не можна повторно перероблювати.

Голова відділення комерційних літаків Boeing Стен Діл повідомив, що компанія вже шукає нових партнерів та інвесторів, які можуть бути зацікавленими в нових технологіях.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...