Реклама

🤓 Projector.Humanitarium створили новий онлайн-курс про історію реклами

Курс розпочинається з 30 січня.  
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤓 Projector.Humanitarium створили новий онлайн-курс про історію реклами
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🤓 Projector.Humanitarium створили новий онлайн-курс про історію реклами
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Курс розпочинається з 30 січня.  

Курс «Історія реклами»

Projector.Humanitarium спільно з ANGRY Agency запустили новий для українського ринку онлайн-курс «Історія реклами». Він створений, аби розширити базу знань українських креаторів, прокачати критичне мислення та вивести сферу реклами країни на вищий рівень. Набір студентів триває до 30 січня включно.

«Історія реклами» — це спроба структурувати та проаналізувати сотні легендарних рекламних кампаній. Головна задача курсу полягає в тому, аби подивитися на світовий досвід згори, розібрати легендарні кейси й знайти корисні інсайти.

Курс «Історія реклами»

Читайте також: 🤪 На MEGOGO з’явились безкоштовні лекції Креативної Практики. Про дизайн і не тільки

Зокрема, буде прослідковано історію з часів Клода Гопкінса і Девіда Огілві, коли реклама – це подарувати підписникам газети купон на знижку чи написати перший у світі текст про боротьбу з карієсом, аж до часів Боба Грінберга та Девіда Дроги, коли реклама – це викинути людину зі стратосфери чи здати в оренду відтворену з картини Ван Гога спальню.

Куратором курсу «Історія реклами» став Сергій Малик, співзасновник і креативний директор ANGRY agency. Сергій створює ідеї 14 років. За цей час його роботи виграли 3 шортлисти Cannes Lions, золото ADC*Europe, срібло Epica Awards, срібло Golden Drum та, вперше в Україні, срібло Eurobest Young Creatives Competition.

Курс розрахований для креаторів, які тільки прийшли у світ реклами, так і тих, хто вже втомився від нього. Програма має допомогти розвинути у працівників української рекламної сфери свідоме ставлення до своєї роботи, а також — професійну етику.

Записатись на курс можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...