Реклама

😇 ЗМІ: платформа Patreon може вийти на IPO протягом 2021 року

Вже є навіть декілька підтверджень, що компанія виходить на публічні торги.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😇 ЗМІ: платформа Patreon може вийти на IPO протягом 2021 року
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 😇 ЗМІ: платформа Patreon може вийти на IPO протягом 2021 року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вже є навіть декілька підтверджень, що компанія виходить на публічні торги.

Patreon на IPO

Patreon — це платформа, на якій будь-хто може запустити програму підтримки від своїх поціновувачів. Підтримка працює у вигляді щомісячної передплати — користувачі переказують певну суму своєму улюбленому блогеру, музиканту, письменнику чи навіть викладачам.

Натомість передплатник може отримати доступ до унікальних матеріалів чи особливого контенту — це можуть бути ексклюзивні пісні, відео, тексти чи будь-що інше. Головна особливість сервісу в тому, що гроші йдуть напряму до власника облікового запису на Patreon — платформа лише стягує невеличку комісію, а більшу частину отримує саме автор.

Patreon на IPO

За інформацією джерел The Information, Patreon може вийти на публічні торги вже протягом цього року.

Читайте також: 😎 Бренд взуття Dr.Martens збирається виходити на публічні торги

Крім того, сервіс створив вакансію для корпоративного юриста, оскільки збирається виходити на біржу — це тільки підтверджує чутки.

Варто зазначити, що пандемія COVID-19 дуже позитивно вплинула на розвиток компанії — за минулий рік прибуток стартапу збільшився до $100 мільйонів, а приблизно в 12 разів більше, аніж раніше. За даними Wall Street Journal,  з березня по травень кількість нових авторів на сервісі збільшилась у три рази — наразі їх загальна кількість складає більш ніж 200 тисяч.

Якщо ж ви хочете підтримати видання Na chasi, то не варто стримувати себе, а зробити це можна ось за цим чарівним посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...