Реклама

💪🏻 В Україні розробили спортивну програму для людей літнього віку — коли навіть вік не перепона

Вже зараз можна скористуватись новою програмою тренувань.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
💪🏻 В Україні розробили спортивну програму для людей літнього віку — коли навіть вік не перепона
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 💪🏻 В Україні розробили спортивну програму для людей літнього віку — коли навіть вік не перепона
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вже зараз можна скористуватись новою програмою тренувань.

Спорт для людей літнього віку

Благодійний фонд «Життєлюб» спільно з мобільним застосунком BetterMe розробили спеціальну спортивну програму для людей літнього віку.

Тренування створила команда сертифікованих тренерів та реабілітологів. Є різноманітні спортивні програми, які варіюються в залежності від складності, інтенсивності, кількості учасників та наявності спортивного інвентарю.

Як зазначила CEO та співзасновниця BetterMe Вікторія Рєпа, ідея виникла тоді, коли під час карантину більшість людей проводили весь свій час на самоізоляції. Тоді було багато програм тренувань для молодого покоління, а для людей літнього віку не було ніякого матеріалу.

Минулого року ми зіткнулись із безпрецедентним випадком всесвітнього карантину, з обмеженням звичної фізичної активності й тиском на ментальне здоров’я. В онлайні з’явився великий вибір тренувань для аудиторії 18-35 років, відвідувачів спортзалів у минулому. Водночас бракувало рішень для людей старшого віку, яким фізична активність під час пандемії важлива для підтримки імунітету. Команда BetterMe надала health & fitness рішення для всіх вікових груп, зокрема для людей поважного віку

Вікторія Рєпа, CEO та співзасновниця BetterMe
Читайте також: 🏄🏼‍♂️ На Олімпійських іграх ввели нові дисципліни: брейкданс, скейтбординг, серфінг та інші

Наразі застосунок BetterMe: Home Workout & Die має більш ніж 1 500 видів тренувань вдома, у спортивному залі, на відкритому повітрі та інших місцях.

Найближчим часом розробники додадуть спеціалізовану програму тренувань для людей, які мали травму спини чи колін. Крім того, у майбутньому з’явиться курс медитації й релаксувати можна буде навіть у себе вдома.

Завантажити застосунок можна в App Store та Google Play.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...