Реклама

💰 ProBit Exchange оголошує про черговий ProBit Exclusive для BTC

Роздрібні інвестори знаходять еквалайзер завдяки ексклюзивній пропозиції BTC за 50% знижкою від ProBit Exchange
Čytaty latynkoju
💰 ProBit Exchange оголошує про черговий ProBit Exclusive для BTC
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 💰 ProBit Exchange оголошує про черговий ProBit Exclusive для BTC
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Роздрібні інвестори знаходять еквалайзер завдяки ексклюзивній пропозиції BTC за 50% знижкою від ProBit Exchange

ProBit Exchange привернув ще більшу увагу крипто-спільноти після спеціального святкового випуску BTC своєї ексклюзивної моделі підписки, що пропонує знижки на 50% від ринкових цін на багато преміум-токенів. Платформа вважає за потрібне провести ще один розширений період підписки, починаючи з 27 січня для всіх роздрібних інвесторів, і, ймовірно, це остання можливість придбати біткоїни за ціною менше 20 000 доларів у найближчому майбутньому.

BTC нещодавно вперше спантеличив топ-10 світових активів, розбивши його ATH, щоб розширити свою ринкову капіталізацію до понад 700 мільярдів доларів, оскільки відомі фінансові гіганти продовжують прогнозувати токену 6-ти значну цифру. Широкомасштабне прийняття зростає, оскільки роздрібна та інституційна зацікавленість все частіше знаходить BTC домом у багатьох портфелях цифрових активів.

PayPal зіграв велику роль у відкритті роздрібних шлюзів, забезпечивши зручний напрямок для непосвячених для навігації процесів купівлі, продажу та утримання біткоїнів. Платіжна платформа досягла 242 мільйонів доларів за обсягом торгів з майбутнім, що дозволить 26 мільйонам продавцям отримувати криптовалютні платежі безпосередньо та автоматично переводити їх у свою місцеву валюту.

Зростання інституційного капіталу значною мірою пояснюється Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), який зберігає значні суми BTC, придбані за рахунок капіталу у приватних інвесторів. Оскільки акредитовані інвестори не можуть придбати BTC за допомогою стандартних методів, утримання акцій в публічно зареєстрованому та схваленому SEC акціонерному товаристві дає можливість експозиції BTC, хоча і опосередковано.

Наразі GBTC представляє понад 21 млрд доларів США AUM і, ймовірно, значно зросте після його відкриття для нових інвесторів.

Хоча це й виявилося популярним інструментом для більш елітних інвесторів, вся галузь продовжує шукати офіційний ETF, який безпосередньо відстежуватиме індексну ціну BTC і даватиме змогу торгувати подібним до стандартних акцій. ETF дозволить спекулятивні покупки BTC, одночасно делегуючи головні болі, пов’язані з невизначеністю під час зберігання та регулювання, третій стороні, якій довіряють.

BTC кардинально змінив багато особистостей, включаючи затятого підтримувача MicroStrategy, генерального директора Майкла Сейлора, вибори якого добре задокументовані. Сейлор стане одним із багатьох галузевих лідерів на майбутньому онлайн-курсі BTC для корпорацій, щоб зламати зростання рівня прийняття BTC та заглибитися в напрямки корпоративної інтеграції, корисної для доброго потоку інституційної підтримки.

ПРО PROBIT EXCHANGE

ProBit Exchange входить в топ-20 криптовалютних бірж в світі. Ми завершили понад 200 раундів IEO і незмінно входимо в четвірку кращих у Південній Кореї. ProBit Exchange надає необмежений доступ до торгівлі, виділений майже на 1000 торгових пар.

ProBit Exchange пропонуватиме підписку на BTC зі знижкою 50% починаючи з 27 січня в якості подарунка користувачам на початку 2021 року.

ГЛОБАЛЬНИЙ БРЕНД PROBIT EXCHANGE, ЯКОМУ ДОВІРЯЮТЬ МІЛЬЙОНИ КОРИСТУВАЧІВ

  • 100,000+ учасників спільноти
  • 800,000+ активних користувачів на місяць
  • 3,000,000 відвідувачів на місяць
  • 50,000,000 користувачів партнерських агрегаторів і гаманців, таких як CoinMarketCap

Інтерфейс багатомовного веб-сайту, що підтримує 41 мову. Маркетингова і громадська підтримка на 8 основних мовах.

Приєднуйтесь до наших активним програм і отримайте величезні переваги

  1. Знижка на торгівлю: Купуйте PROB, сплачуйте комісію за торгівлю за допомогою PROB і ваша комісія становитиме 0.03%
  2. Стек Майнінг: Стек PROB та заробляйте PROB зі ставкою 4% річних
  3. Реферальна ПрограмаОтримуйте 10-30% від комісій за торгівлю, запрошуючи друзів на ProBit
  4. ProBit Exclusive: Підпишіться на 50% знижку на 200 найкращих токенів
  5. Авто Холд Кампанії: Утримуйте токени і отримуйте 6% річних

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...